ΓΙΑ  3  ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ  ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10 – 17 – 24  ΦΛΕΒΑΡΗ

στο ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS

Μαζί του ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ και η ΖΗΝΟΒΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ

Ο Βασίλης Καζούλλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, που στα 25 χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.). Με την μπαλάντα να κυριαρχεί, με εμφανείς τις επιρροές από τους μουσικούς του «συγγενείς», όπως ο ίδιος αποκαλεί τους BEATLES, με στοιχεία από την παράδοση των Δωδεκανήσων και ιδιαίτερα της πατρίδας του της Ρόδου έχει συνθέσει ένα ξεχωριστό μουσικό ύφος.
Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, ο Βασίλης Καζούλλης, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική. Κατεξοχήν καλλιτέχνης των live εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά και η αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο είναι για εκείνον πάντα ο τρόπος να “φορτίζει τις μπαταρίες του” και να συνεχίζει…

O Βασίλης Καζούλλης θα μας παρουσιάσει για πρώτη φορά, τρία ολοκαίνουργια τραγούδια από τον νέο του δίσκο που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες.

Μαζί με τον  Βασίλη Καζούλλη, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά δύο σπουδαίοι νέοι καλλιτέχνες, η εξαιρετική & εντυπωσιακή, Ζηνοβία Αρβανιτίδη σε αγαπημένες διασκευές και μελωδίες που θα δώσει  με τον δικό της μοναδικό τρόπο ένα διαφορετικό χρώμα στην παράσταση και ο χαρισματικός τραγουδοποιός, Κώστας Χρονόπουλος που θα μας παρουσιάσει επιλογές από τα τρία προσωπικά του άλμπουμ αλλά και  το νέο του τραγούδι ‘Έρωτα Μη Με Ρωτάς’ καθώς και αγαπημένες ελληνικές και ξένες επιτυχίες!

Ο Βασίλης Καζούλλης, η Ζηνοβία Αριβαντίδη και ο Κώστας Χρονόπουλος συμπράττουν και δημιουργούν μία μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη συναισθήματα, εκρήξεις, και τρυφερότητα…

Είσοδος στο μπαρ: 13€ με ποτό

Ώρα προσέλευσης: 22.30 – Σταυρός του Νότου PLUS – τηλ. κρατήσεων: 2109226975