volvi campVOLVI CAMP FESTIVAL 2015

Tο Volvi Camp Festival θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 3 ως Κυριακή 5 Ιουλίου στο Σταυρό Θεσσαλονίκης. Αξιόλογοι καλλιτέχνες θα μας τιμήσουν με τη παρουσία τους και στο φετινό Φεστιβάλ. Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί:


Παρασκευή 3 Ιουλίου- Αλκίνοος Ιωαννίδης
Σάββατο 4 Ιουλίου- Ματούλα Ζαμάνη
Κυριακή 5 Ιουλίου-Γιάννης Χαρούλης


Εκτός των γνωστών καλλιτεχνών θα υπάρχουν και μικρότερα σχήματα τα οποία θα φιλοξενηθούν στη ‘’Νεανική Σκηνή’’ του φεστιβάλ. Παράλληλα θα υπάρχουν εκδηλώσεις και δράσεις που θα πλαισιώσουν όλο το πρόγραμμα.
Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τις μουσικές συναυλίες, να γευτεί τοπικά εδέσματα ,να παρακολουθήσει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις κ.α πληρώνοντας ένα πολύ οικονομικό εισιτήριο.
Η πρόσβαση στο Σταυρό Θεσσαλονίκης είναι εξαιρετικά εύκολη ακόμα και χωρίς μεταφορικό μέσο- με ΚΤΕΛ λεωφορείο (3,60ευρώ η τιμή εισιτηρίου) από Θεσσαλονίκη-75χλμ όπως και από άλλες γύρω μεγάλες πόλεις (Καβάλα, Δράμα ,Σέρρες κτλ) Σε έναν τόσο κοντινό προορισμό δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν την υπέροχη φύση του Σταυρού, το Βουνό και τη θάλασσα και την τοπική αγορά του, όλα σε απόσταση αναπνοής.

Σε λίγο καιρό θα ανακοινωθεί όλο το πρόγραμμα και οι λεπτομέρειες του φετινού φεστιβάλ από την επίσημη σελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/volvi.camp.festival)
Mε εκτίμηση
Οργανωτική Επιτροπή Φεστιβάλ Βόλβης