Η ζωή του μεγάλου κιθαρίστα Jimi Hendrix πρόκειται σύντομα να γίνει ταινία!

Σύμφωνα με το Ιρλανδικό Εθνικό Τηλεοπτικό δίκτυο η ταινία θα έχει τίτλο “All Is By My Side” και θα καλύπτει τις κύριες πτυχές της ζωής του θρυλικού κιθαρίστα από τα πρώτα του βήματα στη Νέα Υόρκη μέχρι την δικαίωση της ηχογράφησης του πρώτου του solo album με τίτλο “Are You Experienced”.

Την ταινία έχει γράψει και σκηνοθετεί ο John Ridley, γνωστός από τα films “Three Kings” και “U – Turn” (δείτε την!).

Αυτή τη στιγμή το project έχει ολοκληρώσει το στάδιο της προπαραγωγής με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει στο Δουβλίνο από τα τέλη Μαΐου. Η διάρκεια τους αναμένεται να ξεπεράσει τις 6 – 7 εβδομάδες. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2013.

Τον ‘Τζιμάρα’ θα ενσαρκώσει ο rapper και μουσικός Andre 3000 (Andre Lauren Benjamin) των Outkast,  ο οποίος έχει παίξει στο παρελθόν στη σειρά “The Shield” καθώς στο film του Guy Richie “Revolver”. Στις πρώτες εικόνες απ τα γυρίσματα η ομοιότητα του με τον Hendrix είναι ικανοποιητική, όπως μπορείτε να δείτε και στη φώτο στο τέλος του άρθρου.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η τελευταία προσθήκη στο cast της νέας βιογραφικής ταινίας του Jimi Hendrix θα είναι ο Βρετανός ηθοποιός Ashley Charles, ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του Keith Richards των Rolling Stones!

Ο Charles θα πλαισιωθεί από μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών όπως οι Hayley Atwell (“Captain America: The First Avenger”) και Imogen Poots (“Fright Night”). Μάλιστα η Atwell πρόκειται να υποδυθεί τη φίλη του Keith Richards, Linda Keith, η οποία ανακάλυψε τον Hendrix να παίζει σε ένα club δίνοντας αργότερα στον κιθαρίστα των Rolling Stones την πρώτη κασέτα με το demo του “Hey Joe”.

Ελπίζουμε η ταινία να τιμήσει τη μνήμη του τεράστιου αυτού κιθαρίστα. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν έρθει στην Ελλάδα θα είμαστε από τους πρώτους που θα σπεύσουν να τη παρακολουθήσουν..