Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου ανακοινώνει την έναρξη των επιτυχημένων καλοκαιρινών εκδηλώσεων «Ζωγράφου Summer Festival 2023» που ήδη αποτελούν θεσμό για την πόλη μας.

Πρόκειται για μια μοναδική γιορτή τέχνης και πολιτισμού του Δήμου Ζωγράφου, στην οποία όλοι, δημότες και επισκέπτες της πόλης, θα έχουν την ευκαιρία, από την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 έως και τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023, στις 21:00, να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, στο πάρκο Γουδή και στον εμβληματικό χώρο της πόλης, τη Βίλα Ζωγράφου, μία σειρά από συναυλίες που θα μείνουν αξέχαστες.
Έντονη παρουσία, στο φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα έχει και πάλι η επιτυχημένη εμβόλιμη ενότητα που αφορά στους νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες. Δίνεται ξανά η ευκαιρία σε νέα παιδιά να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους, σε μια διήμερη καλλιτεχνική ενότητα υπό την ονομασία:Youth Unit.

Η αυλαία ανοίγει στις 5 Ιουλίου και κλείνει στις 24 Ιουλίου 2023 και σας περιμένουμε με χαρά να απολαύσουμε τη μουσική γιορτή της πόλης και να υποδεχτούμε το καλοκαίρι!

Η είσοδος είναι ελεύθερη