Απο το “Vocal” ως το “Valley of Deception” , είκοσι χρόνια ερωτικής σχέσης, όπως είπε και ο Sivert Hoyem (ο πιο αγαπημένος νορβηγός) των μοναδικών Madrugada με το ελληνικό κοινό.
Δύο βραδιές ηλεκτρικές, εντυπωσιακές, σχεδόν ερωτικές. Οι Madrugada είναι τα τελευταία χρόνια το πιο αγαπημένο ξένο συγκρότημα για το ελληνικό κοινό, σε μία σχέση που όλοι κάθε φορά, δίνουμε ένα κομμάτι απο τη ψυχή μας, για αυτό που αγαπάμε.

Μετά τις δύο μαγικές βραδιές στο κλειστό του Τae Kwon do, είμαι σίγουρος πια πως οι Madrugada είναι Έλληνες και εδώ είναι το σπίτι τους! Η αγάπη που παίρνουν εδώ, είναι εφάμιλλη με αυτή που μας δίνουν και για αυτό τον λόγο το αποτέλεσμα είναι πάντοτε εντυπωσιακό και αψεγάδιαστο!

“Η μουσική μας έχει φτιαχτεί για να παίζεται ζωντανά. Ειδικά το πρώτο μας άλμπουμ, Industrial Silence, κι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψει κανείς τη μουσική μας. Να μας ακούσει να παίζουμε ζωντανά” …όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

To πρώτο μέρος του δίωρου plus, set ήταν αφιερωμένο στο Industrial Silence. Άλλωστε αυτό ήταν η αιτία για αυτό reunion για τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του, με τους Madrugada να παίζουν όλα τα κομμάτια του δίσκου. To δεύτερο μέρος ήταν αφιερωμένο στα classics ,πολυαγαπημένα τραγούδια των περισσοτέρων, για αυτά που τους λατρέψαμε.