Είχαμε την τύχη να ζήσουμε μια τέτοια βραδιά. Μια βραδιά μαγική με τους δικούς μας Madrugada να συγκεντρώνουν πάνω από 20000 κόσμο στο επιβλητικό Καλλιμάρμαρο, για ακόμα μία εντός έδρας εμφάνιση, που θα θυμόμαστε για πάντα.

Όπως έχει πει και o Sivert παλαιότερα, “την αγάπη που παίρνουμε στην Ελλάδα, δεν την απολαμβάνουμε ούτε στη χώρα μας” και όπως είπε και προχθές “i will meet you again” και θα συναντηθούμε γιατί μια τέτοια σχέση αγάπης, δεν σβήνει ποτέ, μια σχέση ερωτική κατά τα λεγόμενα του!

2 ώρες και ένα τέταρτο γεμάτο μουσικές, μελωδίες και τον sivert να βρίσκεται σε μέρος που η ακουστική και το μοναδικό σκηνικό του Παναθηναϊκού Σταδίου να αναδεικνύοντας στο 100% την μοναδική του φωνή.

Η επιλογή των τραγουδιών νομίζω πως δεν άφησε κανέναν παραπονούμενο αλλά θα ήθελα μια φορά να ακούσω το salt live. Ο καινούργιος δικός που τόσο έχουμε αγαπήσει ήταν μαζί με όλα τα αυτά τα τραγούδια που μας έκαναν να λατρέψουμε αυτούς τους φανταστικούς Νορβηγούς.

Η παρουσία της Ane brune ήταν μόνο για το τραγούδι Lift me που ερμηνεύουν μαζί. Ίσως θα θέλαμε ένα τραγούδι ακόμα.

Η χορωδία που συνόδευε τον Sivert, aπλα φανταστική και η παραγωγή άψογη, ο ήχος εξαιρετικός όπου κι αν καθόσουν, τα φώτα απόλυτα ταιριαστά με τον χώρο και όλα αυτά σε ένα μεν αποστειρωμένο στάδιο, αλλά τόσο επιβλητικό και μαγικό κάτω από βλέμμα του ιερού βράχου, που δύσκολα συναντάς.

Αυτά, από μια μαγική βραδιά. Από μια βραδιά παρέα με τους madrugada στην Αθήνα, που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια, όπως και όλες όσες έχουμε πάει εδώ και περίπου 17-18 χρόνια από τότε που τους βλέπαμε στο Gagarin.

Καλή αντάμωση αγαπημένοι!


Κείμενο : Θάνος Τεγόπουλος
Φωτογραφίες : Αλεξάνδρα Κατσαρού
Βίντεο : mousikes ebeeries YouTube channel