Σωκράτης Μάλαμας
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Ακόμα ένα μαγικό live από τον Σωκράτη Μάλαμα και όλη του την παρέα.
Βρεθήκαμε στο Κατράκειο τη δεύτερη μέρα των συναυλιών του Μάλαμα και μας θύμισε κάτι από τα παλιά, τα όμορφα, τα ανέμελα live του Σωκράτη με φίλους και πρόσωπα χαμογελαστά.

“…Ρίξε δροσιά, ρίξε νερό, το χώμα να νοτίσει,
ο σπόρος που ‘χω μέσα μου να πιει και να ξυπνήσει.
Να βγάλει ρίζες, να γενεί μία περικοκλάδα,
ένα αγρίμι της ζωής, μια ξέφρενη μαινάδα…”

Η στιγμή του διημέρου ήταν το ανθρώπινο πρόσωπο και η συγκίνηση του Σωκράτη στον άδικο χαμό ενός εφτάχρονου κοριτσιού, λίγα μέτρα μακριά από το θέατρο της Νίκαιας λίγες ώρες πριν τη συναυλία και η αφιέρωση του Σωκράτη “για να συνοδέψουμε τη ψυχή του” ερμηνεύοντας τον “Κήπο”

video mysterphaz

Η παρουσία και οι ερμηνείες της αγαπημένης Ιουλίας Καραπατάκη έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο λατρείας από το κοινό και οι στιγμές με την Ιουλία να παίρνει την κιθάρα της και να τραγουδάει, είναι απο τις ωραιότερες της συναυλίας.

video mousikesebeeries

Το προχθεσινό live μας έφερε  λίγο ακόμα πιο κοντά στα live που επιθυμούμε μετά την covid εποχή. Η διάθεση του κόσμου γέννησε μεγάλες προσδοκίες και η όρεξη των μουσικών – καλλιτεχνών δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, φυσικά με μεγάλη προσοχή και ασφάλεια.. Η παραγωγή της συναυλίας και του θεάτρου άψογη από κάθε άποψη.

Ο Σωκράτης θα είναι το ταξίδι μας με προορισμό τα ατελείωτα μας καλοκαιρινά βράδια γεμάτα μελωδίες, συναισθήματα και αγάπη.

Κείμενο – φωτογραφίες : Θάνος Τεγόπουλος
Βίντεο : mousikesebeeries YouTube channel

 

Δημήτρης Λάππας

 

“…Δωσ’ μου το φως κι ας κάνω πως δεν είδα
δώσ’ μου νερό να σβήσω τα βαριά
ό, τι έχει μείνει μέχρι εδώ απ’ το κερί μου
είναι τα μάτια σου που καίνε σαν φωτιά…”