Δύο μέρες σερί με τον Σπύρο Γραμμένο και ότι γίνει.
Ο Σπύρος εκτός από ένας εξαιρετικός μουσικός, γράφει και βιβλία και παιδικά αλλά και για πιο μεγάλους και πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε απο τις εκδόσεις ΚΨΜ το νέο του βιβλίο με τίτλο “Οι ιστορίες του Χόρχε”

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Οι εκδόσεις ΚΨΜ σας καλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σπύρου Γραμμένου «Ιστορίες του Χόρχε» την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021, στις 8.30 μ.μ. στον πεζόδρομο της Κιάφας (Κιάφας & Ακαδημίας, κέντρο Αθήνας).

Στο βιβλίο του μουσικού Σπύρου Γραμμένου περιέχεται και ο νέος του δίσκος «Δίσκος σας» (σε flash disc). Θα διαβαστούν αποσπάσματα του βιβλίου από τους: Σταύρος Σβίγκος, ηθοποιός, Ναταλί Τσάβεζ, ηθοποιός, Ανδρέας Βάγιας, δημοσιογράφος Θα ακολουθήσει πάρτυ στον πεζόδρομο της Κιάφας από το βιβλιοπωλείο ΚΨΜ μέχρι το μπαρ Τσιν-Τσιν.

Στα decks η dj Amanuza, ο Χάρης Παρασκευάς και ο Σπύρος Γραμμένος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βλέμμα του στάθηκε για λίγο στο κενό. Πρώτη φορά στη μέχρι τώρα πορεία της ζωής του που δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Τα υγρά του μάτια τρεμόπαιξαν και αισθάνθηκε ένα κάψιμο στο στομάχι. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν αυτό που τον είχε κάνει να μπει σε αυτήν τη διαδικασία. ‘Ηπιε μια τελευταία γουλιά από τον πικρό καφέ που του είχαν φέρει καταλάθος, έσβησε το τσιγάρο του και σηκώθηκε. Πήρε το βιβλίο στα χέρια του, το κοίταξε για μία τελευταία φορά, το πέταξε στο πάτωμα και άρχισε να χοροπηδάει πάνω του ουρλιάζοντας ακατάληπτες λέξεις. Σταμάτησε ξαφνικά και σωριάστηκε δίπλα στο βιβλίο σαν κάποιος να τον απενεργοποίησε. Ήταν ο τελευταίος που το διάβασε.


Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Ο Σπύρος Γραμμένος με την κιθάρα του live στη Στοά Φιξ

Ο Σπύρος Γραμμένος γράφει τραγούδια, μουσικές για θέατρα κι έχει κυκλοφορήσει τέσσερις δίσκους.
Είχε τσακωθεί με τον δάσκαλο κιθάρας στα εννέα του χρόνια- κι αυτό βγαίνει στην σκηνή- τον είχαν διώξει από την ομάδα βόλεϊ, από την κωπηλασία, από δύο γυμναστήρια, δεν του αρέσει η μπάλα ούτε το μπάσκετ και του αρέσει το φαγητό, το ουίσκι, το αγνό τσίπουρο, τα σιροπιαστά και βγαίνουν και όλα αυτά στην σκηνή.
Αγαπημένο χρώμα δεν έχει και είναι υδροχόος.
Την Τετάρτη, στις 20.00, θα παίξει για εσάς όλες του τις μεγάλες και μικρότερες επιτυχίες με τον ίδιο ενθουσιασμό.
Η κουζίνα μας θα συνοδεύει τον καλλιτέχνη με 4 επιλογές φτιαγμένες ειδικά για εκείνη τη μέρα και στο μπαρ μας εκτός από τα συνήθη, κρασιά, μπύρες και τσίπουρα, θα υπάρχουν και δύο κοκτέιλς για τους πιο απαιτητικούς.
Επειδή η απήχηση του καλλιτέχνη είναι τέτοια και ο φόβος για συνωστισμό μεγάλος, καλέστε στο 2111190119 για να κρατήσετε τις θέσεις σας.

facebook event