Η μυθική γη των Πιερίων, ένας τόπος υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερης ιστορικής αξίας, αποτελεί μια ιδανική απόδραση στη φύση όλο το χρόνο. Οι καταπράσινες πλαγιές, τα ορειβατικά μονοπάτια, οι παραδοσιακοί οικισμοί με τα καλόγουστα, όλων των ανέσεων, πετρόχτιστα οικήματα που ξεπροβάλουν στις πλαγιές, τα μνημεία, το Χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου που δεσπόζει στην περιοχή συνθέτουν ένα μοναδικό πανόραμα.

Το Ελατοχώρι είναι μια εξαιρετική ταξιδιωτική πρόταση κάθε εποχή του χρόνου. Βρίσκεται στα 850 υψόμετρο στον ορεινό όγκο των Πιερίων αγναντεύει τον Όλυμπο και τα καταγάλανα παράλια του Θερμαϊκού και της Χαλκιδικής. Ένας ευλογημένος τόπος όπου μπορεί κανείς να χαίρεται τη θάλασσα και το βουνό, να συναντά τον πολιτισμό, να ταξιδεύει στο βουνό των Θεών τον Όλυμπο, να περπατά στα Πιέρια όρη έχοντας την αίσθηση ότι ακούει το γέλιο των Μουσών και τους ήχους της άρπας του Απόλλωνα. Σ’ αυτό το παραμυθένιο σκηνικό, το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής αποτελεί εγγύηση για μια απόδραση στη μυθική γη των μουσών.

Οι φορείς του Ελατοχωρίου (Τοπικό συμβούλιο – Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος – Δασικός Συνεταιρισμός), ο Σύλλογος Επαγγελματιών και άλλοι επαγγελματίες της περιοχής, έχουν την τιμή να φιλοξενήσουν το festival που διοργανώνει η A Hellas Sound and Records και η kazandb και σας προσκαλούν να ζήσετε αξέχαστες στιγμές στη γη των Μουσών απολαμβάνοντας μαζί με την μουσική παράλληλες δραστηριότητες και υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών των καταλυμάτων αλλά και των κέντρων εστίασης όπου παρέχουν άριστη ελληνική φιλοξενία και υπέροχες γαστρονομικές απολαύσεις.

ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ …
ΠΡΩΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΩΝ
ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ – ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΟΙ
9-14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 9/8
Μέρα αφιερωμένη στο Low Bap 
ACTIVE MEMBER 
La Bruja Muerta 
Χνάρια – Flaco 
Ονειρευτής & Sundy – Poetic 
Lyrical Punishment 
Ramon – Στιχοπλοκές 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/8
ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ & MONIE MONIE CONIENTE 


ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΡΑ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΡΟΥΓΚΑΣ 

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ(stand up comedy)ΣΑΒΒΑΤΟ 11/8
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ & ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/8
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ 
ROUS 
DJ SPERY 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/8

ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

MARIETTA FAFOUTI AND BANDΤΡΙΤΗ 14/8
…….θα ανακοινωθεί _

γενική είσοδος για κάθε μέρα : 10 ευρώ

free camping στο βουνό δίπλα σε πηγή

Οι τιμές διανυκτέρευσης δίκλινου δωματίου κυμαίνονται από 20 ευρώ με πρωινό Οι τιμές σίτισης κυμαίνονται από 9 ευρώ το άτομο. Οι τιμές στις δραστηριότητες βουνού με 50% έκπτωση.

Οι παράλληλες δραστηριότητες που θα υπάρχουν τις ημέρες του Φεστιβάλ και θα ξεκινούν κάθε ημέρα από τις 10 έως και τις 14/8/2012 και τις ώρες 13:00 μ.μ. έως τις 18:00μ.μ. επιγραμματικά θα είναι οι εξής:
1. Πεζοπορία
2. Αγώνες με ποδήλατα βουνού (ενοικίαση ποδηλάτων)
3. Επίδειξη δεξιοτεχνίας με άλογα (ενοικίαση αλόγων)
4. Εναέριο πέρασμα
5. Σκοποβολή
6. Ομαδικά παιχνίδια
7. Επίδειξη Tai Chi (Μαθήματα Tai Chi)
8. Fun διαγωνισμοί
9. Capoeira (Σεμινάρια & Επιδείξεις)