969797_151444888367901_633608987_n  H Άρτα των θρύλων και των παραδόσεων γίνεται Γέφυρα πολιτισμού ενώνοντας το χθες με το σήμερα. Η ιστορία συναντά το σύγχρονο πολιτισμό και τα σπουδαία μνημεία τον εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης. Σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα βρεθούν για πέντε μέρες στην Άρτα και θα συναντηθούν με ντόπιους μουσικούς.

  Η μουσική και το τραγούδι θα συναντήσουν το χορό, το βιβλίο, το σινεμά. Οι τέχνες θα ενωθούν με τον αθλητισμό. To Μουσικό Σχολείο με νεανικά γκρουπ. Οι πολιτιστικοί σύλλογοι με δεξιοτέχνες τους κλαρίνου και του ρεμπέτικου. Beach volley , beach handball, beach soccer, rafting, επιδείξεις 4Χ4, ημιμαραθώνιος , αεραθλήματα, ποδηλατοβόλτες με κυνήγι θησαυρού, επιτραπέζια παιχνίδια, διαδραστικά εργαστήρια και τα βράδια τα καλύτερα πάρτυ της πόλης. Δωρεάν πάρκινγκ – free internet!

Το POTAMI ART FESTIVAL είναι η πρώτη παραποτάμια διοργάνωση στην καρδιά μιας πόλης. Τα νερά του Άραχθου, το φυσικό περιβάλλον, αλλά και η ζωή μιας πόλης όπως η Άρτα θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε μία διοργάνωση. Έτσι οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν μνημεία, αγορά, στέκια διασκέδασης.

  Το παραποτάμιο πάρκο του Δήμου Αρταίων με τις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις του αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τη φιλοξενία αυτής της διοργάνωσης. Και μετά από πολλά χρόνια γίνεται η αρχή. Φιλοδοξούμε να το καθιερώσουμε και θα τα καταφέρουμε.

  Ήδη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια της “ΑΡΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.Α.” αγκαλιάζουν και στηρίζουν, φορείς, σύλλογοι, ομάδες, o κόσμος της περιοχής. Εθελοντές, όπως η Ένωση Ραδι – οερασιτεχνών και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής, δηλώνουν τη συμμετοχή τους για την προετοιμασία και την υλοποίηση του φεστιβάλ , ενώ δεκάδες είναι οι άνθρωποι, που θα δουλέψουν όλες τις μέρες για την άψογη διεξαγωγή του.  Διασκέδαση, χαρά και γιορτή, αλλά και προβολή της Άρτας.

  Ο Εμπορικός Σύλλογος της Άρτας με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου υποστηρίζει τη διοργάνω – ση POTAMI ART FESTIVAL και έμπρακτα θα καλωσορίσει τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες του. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ τα καταστήματα θα έχουν ειδικές εκπτωτικές προσφορές. Οι φίλοι κατα – ναλωτές θα μπορούν να αναγνωρίζουν τα καταστήματα από το ειδικό σήμα αυτοκόλλητο στις βιτρίνες. Με την απόφαση αυτή ο Εμπορικός Σύλλογος φανερώνει, ότι είναι θετικός σε κάθε φιλόδοξη προσπά – θεια προβολής της Άρτας, της αύξησης του τουρισμού και της οικονομικής τόνωσης.   Και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Άρτας στηρίζει τη διοργάνωση.

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, το POTAMI ART FESTIVAL αποκτά φίλους σε όλη την Ελλάδα. Μέσα ενημέρωσης, ιστοσελίδες απ’ όλη τη χώρα έχουν ξεκινήσει να μιλούν για τη διοργάνωσή μας. Ο πήχυς έχει ανέβει ψηλά και όλα δείχνουν, ότι το POTAMI ART FESTIVAL θα καταφέρει ένα μεγάλο ρεκόρ συμ – μετοχών κι επισκεπτών. Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους πέντε μέρες δροσερής ανάσας, δίπλα στο ποτάμι, είναι απαραίτητες για όλους. Και θα μείνουν σε όλους αξέχαστες. 26 – 30 Ιουνίου εμείς θα είμαστε στο POTAMI ART FESTIVAL. Εσύ;

Τρεις μεγάλες συναυλίες σας περιμένουν στο POTAMI ΑΡΤ FESTIVAL. Τρεις βραδιές, που θα βάλουν την σφραγίδα τους στο καλοκαίρι για την Άρτα, την Ήπειρο και την ευρύτερη περιοχή. Από τα πιο δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής θ’ ανέβουν στην κεντρική σκηνή και ναι θα σας ξεσηκώσουν.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ:

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Έρωτες Πολεμιστές

Χρήστος Νινιός

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Locomondo

Γιώργος Βάνας

 Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Active Member

Manifesto

https://www.facebook.com/PotamiArtFestival