ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

50 ΧΡΟΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΝΕΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης στην ελληνική δισκογραφία και τα γιορτάζει μαζί μας, όπως αυτός ξέρει καλύτερα!!!

50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ελληνική δισκογραφία!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ

Μια συγκινητική, αλλά και γεμάτη ορμή, συναυλία που θα μας ταξιδέψει σε δίσκους σταθμούς, ιστορικές συναυλίες, διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια, ιστορίες και παρέες που έγραψαν ιστορία.

Ένα ταξίδι στο χρόνο με πυξίδα τη  λυρική, δυναμική, βαθιά αισθαντική φωνή του Βασίλη και συνοδοιπόρους τους σπουδαιότερους συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς που γέννησε αυτός ο τόπος: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Λοΐζο, Θάνο Μικρούτσικο, Τάσο Λειβαδίτη, Κώστα Καρυωτάκη, Νίκο Καββαδία, Νικόλα Άσιμο, Σταμάτη Μεσημέρη, Κώστα Τριπολίτη, Γιάννη Νεγρεπόντη,  Άλκη Αλκαίο, Οδυσσέα Ιωάννου, Λίνα Δημοπούλου και τόσους άλλους.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου, ο Βασίλης θα μας τραγουδήσει όλα όσα αγαπάμε, μας συγκινούν και μας ενώνουν. Θα γίνουμε ένα όλοι -μικροί και μεγάλοι- κάτω από τη μαγική φωνή του Βασίλη που μόνο εκείνος καταφέρνει με την αυθεντική του παρουσία εδώ και 50 χρόνια τώρα.

Συνοδοιπόροι στη συναυλία θα είναι οι μόνιμοι συνεργάτες του: Ανδρέας ΑποστόλουΒαγγέλης ΠατεράκηςΣτέφανος ΔημητρίουΜαίρη ΜπρόζηΓιάννης ΑυγέρηςΑπόστολος Μόσιος και Γιώργος Θεοδωρόπουλος. Μετά από πολλά χρόνια στη σκηνή μαζί του θα βρεθούν και δυο αγαπημένοι φίλοι, ο Χριστόφορος Κροκίδης και η Τάνια Κικίδη για να γιορτάσουν μαζί του και να τραγουδήσουν. Τη συναυλία θα συνοδεύσει το φωνητικό σύνολο «Ρυθμός», με μαέστρο τον Νικόλαο Χιώτογλου.


Διαβάστε ακόμα…

Η Αθήνα υποκλίθηκε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου| Ήμασταν στο Καλλιμάρμαρο