Τετάρτη 16/12 2020 – ώρα: 21:00
«ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
με την Ρίτα Αντωνοπούλου

Η Ρίτα Αντωνοπούλου δημιουργεί με σεβασμό και έμπνευση μία μουσική παράσταση αφιερωμένη στη Μελίνα όλων των Ελλήνων με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή της.
Επιλέγει τραγούδια μεγάλων συνθετών, που έχει σφραγίσει με την μοναδική της ερμηνεία η μεγάλη μας ντίβα και έχουν συνδεθεί με όλους τους σημαντικούς σταθμούς της σύγχρονης ιστορίας του τόπου μας.
Η Ρίτα Αντωνοπούλου με τη φυσική της θεατρικότητα και τις σπάνιες ερμηνευτικές της αρετές σκιαγραφεί επί σκηνής, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, την ορμητική αλλά και ταυτόχρονα ευάλωτη φύση της Μελίνας Μερκούρη, εμφυσώντας νέα ζωή στα τραγούδια που διατηρούν ζωντανή τη μνήμη της.
Η μουσική αυτή παράσταση είναι μια γιορτή αφιερωμένη στη ζωή μιας υπερήφανης γυναίκας που εξάντλησε χωρίς συμβιβασμούς τα όρια της ύπαρξής της.
Συμμετέχουν:
Ρίτα Αντωνοπούλου: φωνή
Μανόλης Ανδρουλιδάκης: κλασική κιθάρα – ενορχηστρώσεις
Σταύρος Καβαλιεράτος: μπάσο
Μιχάλης Ατσάλης: ακουστική κιθάρα
Παραγωγή: Melodica events σε συνεργασία με το Ogdoo Music Group

Το live αυτό είναι αφιερωμένο και στηρίζει τους σκοπούς της Εταιρείας Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών – Κέντρο UNESCO

Η Εταιρεία Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών – Κέντρο UNESCO είναι μία γυναικεία Μη Κυβερνητική Οργάνωση που από την ίδρυσή της το 1992 σκοπό έχει μέσω των προγραμμάτων που υλοποιεί, κυρίως εκπαιδευτικών, την στήριξη της θέσης της γυναίκας , τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών , την προστασία του παιδιού και την ανάπτυξη του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος.
Η Εταιρεία Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών – Κέντρο Unesco συμμετέχοντας στην προσπάθεια όλων μας για την αντιμετώπιση του Covid 19 συγκεντρώνει χρήματα για την αγορά ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ ME UV-C που είναι απαραίτητα για τα νοσοκομεία, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που δοκιμάζονται από την πανδημία.
Στηρίξτε τους στον Παρακάτω Τραπεζικό Λογαριασμό:
ΙΒΑΝ GR 1801722190005219002704421
δικαιούχος Εταιρεία Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών

Διαβάστε ακόμα…

Ημερολόγιο Online Παραστάσεων μέσα απο την πλατφόρμα estage.gr