Οι Manowar, οι πάλε ποτέ ηγέτες του επικού metal, βρίσκονται στη διαδικασία δημιουργίας του νέου studio δίσκου τους (γιατί από dvd, live cd, επανακυκλοφορίες κλπ έχουμε χάσει το μέτρημα), και διάδοχο του προ 5 ετίας “Gods Of War”.

Λίγο καιρό  (12/3) πριν σε κλειστό κύκλο οπαδών απ όλο το κόσμο έγινε προακρόαση του δίσκου, ενώ οι Manowar έδωσαν στη δημοσιότητα ένα preview διάρκειας ενός λεπτού από το κομμάτι El Gringo, μέσα από τον επερχόμενο δίσκο τους ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στο διάστημα μεταξύ Ιουνίου/Ιουλίου αυτής της χρονιάς.

Ο μπασίστας/ιθύνων νους (και πολλά άλλα) του group, Joey DeMaio, είπε πως “ο νέος δίσκος θα είναι όπως τον περιμένουν οι οπαδοί, και ακόμα καλύτερος”.

Ας ελπίζουμε να έχει δίκιο, γιατί οι φόλες που μας έχουν ταΐσει τα τελευταία (πολλά) χρόνια είναι αμέτρητες. Πάντως όλοι εμείς που τους λατρέψαμε για τα πρώτα 6 αριστουργηματικά τους albums, καλό είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι, γιατί παρόμοια σχόλια είχαμε ακούσει και για το τελευταίο τους  (μέτριο) album.