Οι symphonic metallers Rhapsody (του Luca Turilli, γιατί υπάρχουν πλέον και οι Rhapsody of Fire του μέχρι πρότινος συνοδοιπόρου του, Alex Staropoli -μύλος!),  ανακοίνωσαν χτες και επίσημα  το όνομα του νέου τους τραγουδιστή. Σύμφωνα με τους ίδιους, παρότι αποτελεί εδώ και μήνες μέλος τους, ήθελαν να το δημοσιοποιήσουν με τον τρόπο που του άξιζε. Ο διάδοχος του μεγάλου Fabio Lione, είναι επίσης Ιταλός και το όνομά του Alessandro Conti.

Ο Luca Turilli δήλωσε επίσης ότι έψαχναν κάποιον που να μπορεί να τραγουδάει με διαφορετικούς τρόπους και να προσφέρει ποικίλλα “χρώματα” και αυτό επειδή κι ο ίδιος αρέσκεται να συνθέτει ανάλογα. Έτσι ο Alessandro αποτέλεσε ιδανική λύση συνδυάζοντας τις ψηλές νότες με την οπερετική προσέγγιση. Από την πλευρά του ο Conti δήλωσε ενθουσιασμένος που αποτελεί μέλος του συγκροτήματος.

O καινούριος δίσκος των Luca Turilli’s Rhapsody (11ος σύμφωνα με τους ίδιους, καθώς θεωρούν εαυτούς την αυθεντική πλευρά των αρχικών Rhapsody), θα ονομάζεται “Ascending To Infinity” και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο από τη Nuclear Blast.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer της εταιρίας τόσο για τον δίσκο, όσο και για τη παρουσίαση του Alessandro Conti..