Τον Χάρη έτυχε να τον γνωρίσω όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στις μουσικές σκηνές και πιο συγκεκριμένα ένα βράδυ στην Αρχιτεκτονική .¨Εχοντας τα ίδια μουσικά γούστα δεν άργησε να με ”κερδίσει”. Τότε μάλιστα τον Οκτώβριο του 2014 , είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε εδώ στις Μουσικές Ebeerίες μία συνέντευξη-παρουσίαση  του.

Τέσσερα χρόνια μετά ήρθε η ώρα της κυκλοφορίας της πρώτης του δουλειάς ”Το δέντρο που μεγάλωσε” από το Ogdoo Music Group. Είναι ένα σύνολο 10 τραγουδιών, στα οποία  η αγάπη του για την κριτική μουσική παράδοση ,το λαούτο άλλα και την έντεχνη μουσική σκηνή διακρίνονται από το πρώτο άκουσμα.

Στο cd βρίσκουμε τις ”Πράσινες γραμμές” το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησε  το Μάρτιο του 2013 σε στίχους της διακεκριμένης κύπριας στιχουργού Ελένης Σιούφτα και σε μουσική του δασκάλου του στο λαούτο Γιάννη Κακλή. Το Όλο το τώρα σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου, το τραγούδι ” Του χωρισμού” με τη συμμετοχή της Γεωργίας Νταγάκη,  την ”Ανηφόρα” σε μουσική του Δημήτρη Γλέζου , το πολυαγαπημένο μας ”Καστελλόριζο” κ.α.  Ακόμα οι Θοδωρής Παρασκευόπουλος, Χρήστος Κωτσάκης, Κωνσταντίνα Καφφέ, Αντώνης Κατσαμάς, Καλλιρόη Μπελεβώνη, Γιώργος Καραμήτρος , είναι οι στιχουργοί που διάλεξαν το ηχόχρωμα του Χάρη για να επικοινωνήσουν τις εμπνεύσεις τους και κρίνοντας από το αποτέλεσμα , έκαναν πολύ καλά.

Από το team των Μουσικών Εbeerιών ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές του cd και ευχόμαστε ”Το δέντρο που μεγάλωσε” να μη σταματήσει να μας δίνει τέτοιους καρπούς.

Καλοτάξιδο φίλε Χάρη !!

 

φωτογραφία : Γιάννης Μαργετουσάκης

Κείμενο : Dmtrs