ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ

& Boğaz Musique

 “ Των φίλων τα σπίτια ”

 ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΡΑΚΑ

«ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 – ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ»

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique εμφανίζονται στο Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Γέρακα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τίτλο «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2018» που διοργανώνει η Κ.Ε.Α.Π.Π.  Δήμου Παλλήνης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, βάσει δελτίου προσφοράς τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΤην Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιώνParklife, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται τον Γιώργο Νταλάρα και την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος στη μουσική παράσταση Μη μου γράφεις γράμματα.

Ο Γιώργος Νταλάρας παρουσιάζει ένα συναρπαστικό μουσικό οδοιπορικό, μια μουσική παράσταση – ωδή στην ξενιτιά, στη μετανάστευση, αλλά και στο ταξίδι στη ζωή, στη χαρά, στον έρωτα, με ελληνικά τραγούδια και τραγούδια της Μεσογείου. Μαζί με δεκατρείς σπουδαίους σολίστες μουσικούς επί σκηνής, ο Νταλάρας και η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας αφηγούνται ιστορίες της ξενιτιάς, ιστορίες ζωής που έχουν βιώσει άνθρωποι με διαφορετική καταγωγή, αλλά κοινούς πόνους και χαρές. Έλληνες, Ιταλοί, Πορτογάλοι, ή Άραβες όλοι βρήκαν στη μουσική έναν μοναδικό τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων τους.

Καλεσμένος ο τραγουδοποιός Θοδωρής Κοτονιάς, η χορωδία chόrεs σε μουσική διδασκαλία της Μαρίνας Σάττι, η Ρία Ελληνίδου, μια νέα ταλαντούχα καλλιτέχνιδα και o ηθοποιός Τάσος Νούσιας.

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ LIVE
ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 8€ | ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ 5€


 

IMAM BAILDI 
ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ