ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ

«Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία»

O Δήμος Καισαριανής τιμά τον Γιάννη Κούτρα…

Ο πολιτισμός επιστρέφει!

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | 21:00

ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία του Γιάννη Κούτρα στην Καισαριανή, με καλεσμένους τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη κ.ά. αναβάλεται για αύριο Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 20:30, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που καθιστούν αδύνατη την προετοιμασία. Τα εισιτήρια που έχουν προμηθευτεί οι θεατές καθώς και οι προσκλήσεις ισχύουν κανονικά. Οι κανόνες υγιεινής και τα μέτρα προστασίας θα τηρηθούν αυστηρά. Ο Δήμος Καισαριανής και η ΚΕΔΗΚ ζητούν συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε και που οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας.

40 χρόνια μετά το θρυλικό άλμπουμ «Ο Σταυρός του Νότου» σε ποίηση Νίκου Καββαδία και μουσική Θάνου Μικρούτσικου, ο Γιάννης Κούτρας ανεβαίνει στη σκηνή για μία μοναδική συναυλία παρέα με φίλους συνεργάτες, και μας φέρνουν στη μνήμη αξέχαστες εποχές που άφησαν το δικό τους στίγμα στην ελληνική μουσική ιστορία. Μαζί του, η πόλη της Καισαριανής υποδέχεται τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη, Μάκη Σεβίλογλου, Σάσα Παπαλάμπρου και Μαργκώ Ενεπεκίδη, σε μια σπουδαία καλλιτεχνική συνάντηση.

Η προσδοκία καλλιτεχνών και κοινού είναι να θυμηθούν και να τραγουδήσουν μαζί στίχους και μελωδίες που έμειναν ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου, δημιουργώντας μια μαγική βραδιά γεμάτη κέφι, αναμνήσεις αλλά και αισιοδοξία.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας θα ακουστούν τραγούδια σε ποίηση Νίκου Καββαδία μελοποιημένα από τους Θάνο Μικρούτσικο, Μαρίζα Κωχ, Γιάννη Σπανό κ.ά., ενώ στο δεύτερο θα γίνει μια αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι ανατρέχοντας σε διαχρονικά τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Μάνου Λοΐζου, Γιάννη Σπανού, Σταύρου Κουγιουμτζή και Βασίλη Τσιτσάνη.

Ο Δήμος Καισαριανής είναι αρωγός στο πλαίσιο υποστήριξης του πολιτισμού, απέναντι στις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Πληροφορίες:

Γήπεδο Καισαριανής Μιχάλης Κρητικόπουλος

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Εισιτήρια

Προπώληση 10€ |Ταμείο 12€

Παιδιά έως 5 ετών ΔΕΝ πληρώνουν εισιτήριο

Εισιτήρια ανέργων / Εισιτήρια πολύτεκνων / Παιδικά εισιτήρια 5€ (Ισχύει για προπώληση και ταμείο για παιδιά 6 – 14 ετών)

Α.Μ.Ε.Α.: Δωρεάν (Μαζί με συνοδό / Ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων που μπορούν να φιλοξενηθούν)

Ώρα έναρξης: 21:00

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και έξοδο από τον χώρο της συναυλίας