Ένα εξαιρετικό βράδυ παρέα με τον αγαπημένο τραγουδοποιό απο την Θεσσαλονίκη. Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης επέστρεψε στην Αθήνα για μερικές εμφανίσεις και το αποτέλεσμα που μας παρουσιάζει είναι κάτι παραπάνω απο εξαιρετικό.

Σε ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα με αγαπημένα τραγούδια απο τα 25+ χρόνια στο ελληνικό τραγούδι. Θυμίζοντάς μας  τραγούδια απο τις πρώτες του προσωπικές δισκογραφίες αλλά και απο τις τελευταίες του δουλείες, μας ρωτάει “πως να αναπνεύσω” αλλά και ταυτόχρονα μας παροτρύνει πως “όσο μακρύς και ο δρόμος μας και αν φαίνεται” όλα μπορούμε να τα φέρουμε στα μέτρα μας φωνάζοντας ένα μεγάλο ΟΧΙ σε όλα αυτά που γίνονται γύρω μας. O έρωτας εναλλάσσεται με την αμφισβήτηση, η λύπη με τη χαρά, το ταξίδι με τον προορισμό:Γράμμα σε έναν ποιητή, Πλατεία Ναβαρίνου, Νεράιδες, Αμερικάνος, Θεωρία και πράξη, Σεντόνια δίχτυα, Βαριά ποτά, Σκέφτομαι να αλλάξω συμπεριφορά, Όχι και να κλαίμε, Άνοιξη, Τα ανείπωτα, Πώς να αναπνεύσω, Λήθη κ.ά.

Μαζί του η Σοφία Γεωγαντζή που εκτός απο πολύ καλή συνθέτης διαθέτη και εκπληκτική φωνή αλλά και με την δροσερή της παρουσία δίνει ένα πολύ όμορφο και δροσερό τόνο στη βραδιά.

Για λίγες λοιπόν παραστάσεις ακόμα και συγκεκριμένα για τις όλες τις Παρασκευές του Μαρτίου σε μία απο τις καλύτερες μουσικές σκηνές της Αθήνας. Μην το χάσετε για κανένα λόγο.

Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός, 2103474074, www.avlea.gr

Ώρα έναρξης 22.30, Τιμή εισιτηρίου 10 €