ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

Τα Υπόγεια Ρεύματα μετά από πολύμηνη παύση, επέστρεψαν συναυλιακά στο Club του Σταυρού του Νότου. Ύστερα από τις πρώτες εμφανίσεις τους, συνεχίζουν στη σκηνή του Σταυρού για 2 τελευταίες παραστάσεις την Πέμπτη 8 Μαρτίου και την Πέμπτη 15 Μαρτίου, όπου θα μας παρουσιάσουν κομμάτια από τη δισκογραφία τους με τον ιδιαίτερο ήχο που τους χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια. Ήχο που διευρύνει τις πεπατημένες ροκ φόρμες κι αγνοεί τα κλισέ της τυπικής ελληνικής ροκ σκηνής, δίνοντας έμφαση στον πειραματισμό και τις αυτοσχεδιαστικές εξερευνήσεις. Και αυτή τη φορά θα σταθούν ιδιαίτερα στον δίσκο που έβγαλαν από κοινού με τον Θάνο Μικρούτσικο «Τους έχω βαρεθεί», διασκευάζοντας τα πολιτικά του τραγούδια, τραγούδια που αποδεικνύονται πιο επίκαιρα στις μέρες μας από ποτέ…

Παράλληλα θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά κομμάτια από τη νέα δουλειά που ετοιμάζουν, ενώ πάντα η σκηνή είναι ανοιχτή για απρόβλεπτα τζαμαρίσματα με τους εξαιρετικούς φίλους μουσικούς, που πολύ συχνά συνδράμουν στις συναυλίες των Υπογείων Ρευμάτων.

Οι πιστοί ξέρουν….

Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους Γρηγόρη Κλιούμη (κιθάρα – τραγούδι), Κώστα Παρίσση (κιθάρα –τραγούδι), Απόστολο Καλτσά (ηλεκτρικό μπάσο), Τάσο Πέππα (τύμπανα).

Support Group: ΠΡΟΦΙΛ:
Οι ΠΡΟΦΙΛ είναι ένα νέο γκρουπ που αποτελείται από τους Πέτρο Κασιμάτη (Φωνητικά), Ηλία Πολυχρονόπουλο (Ηλ. Μπάσο), Μανώλη Ρίζο (Τύμπανα), Γιώργος Συλλιγάρδος (Κιθάρες) και κινείται στον χώρο του ελληνόφωνου ανεξάρτητου rock.Οι κύριες επιρροές τους προέρχονται από την ξένη κιθαριστική σκηνή και από σχήματα όπως οι radiohead, placebo, sonic youth, cure, perl jam, depeche mode κ.α. Το σετ που θα μας παρουσιάσουν έχει κάποιες επιλογές από δικά τους κομμάτια.

Σταυρός του Νότου Club

Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος

Τηλ. Κρατήσεων: 2109226975
Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος 10ευρω με μπύρα-κρασί

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας στην αρχική σελίδα με το ονοματεπωνυμό σας και πείτε μας για  ποιά παράσταση ενδιαφέρεστε και  μπείτε στην κλήρωση για 2 διπλές προσκλήσεις με το ποτό σας.

Οι νικητές ενημερώνονται μέσω mail.