Η ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ παρουσίασε  το βράδυ του Σαββάτου στο ιστορικό ΚΥΤΤΑΡΟ , τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο Άνθη της Σιωπής. Το νέο άλμπουμ κυκλοφόρησε πριν από περίπου δύο μήνες, με 10 νέες συνθέσεις και όπως λένε και οι ίδιοι στο ομώνυμο τραγούδι,
"Στη χώρα του φόβου
Ό,τι άγγιξαν πάγωσε
Στη χώρα του ψεύδους
Ό,τι κοίταξαν νέκρωσε

Στη χώρα της λήθης
Ανθίζουμε μόνοι
Στη χώρα του μίσους
Πεθαίνουμε μόνοι..."
 Άλλωστε μιλάμε για μια μπάντα με ιστορία περισσότερα από 30 χρόνια και το πρώτο τους άλμπουμ να χρονολογείται πίσω στο μακρινό 1986. Η Λευκή Συμφωνία υπήρξε ένα συγκρότημα από τα καλύτερα της δεκαετίας του ’80 (και του ’90).
Μια πραγματικά ιστορική ελληνική μπάντα έχει επανέλθει δυναμικά εδώ και μερικά χρόνια
και δημιουργεί τραγούδια ακόμα και σήμερα κρατώντας σφιχτά τα ροκ στοιχεία που τη συντροφεύουν όλα αυτά τα χρόνια. Η μουσική τους δείχνει πολύ φρέσκια και αυτές η νέες ενορχηστρώσεις δείχνουν να ταιριάζουν απόλυτα στο ύφος της μπάντας.
Η προχθεσινή βραδιά (σ.σ. Σάββατο 27/5) είναι από αυτές που εμάς τους 40+ μας ταξιδεύει πίσω, εκεί που αρχίσανε όλα και συνεχίζει να μας γοητεύει.
Για το τέλος να πούμε πως ο Θοδωρής Δημητρίου και ο Διογένης Χατζηστεφανής είναι δύο εκ των ιδρυτών του συγκροτήματος και μαζί με τα νέα μέλη Βαγγέλη Τσιμπλάκη, Κώστα Μιχαλό και το νεότερο όλων, τον Κώστα Έξαρχο στη κιθάρα αποτελούν την ιστορική ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Κώστας Μιχαλός
H μπάντα αποτελείται από :
Θοδωρής Δημητρίου ( φωνή)
Κώστας Μιχαλός (κιθάρα)
Κώστας Έξαρχος (κιθάρα)
Διογένης Χατζηστεφανίδης (μπάσο)
Βαγγέλης Τσιμπλάκης (ντράμς)

κείμενο Θάνος Τεγόπουλος
βίντεο mousikesebeeries Youtube Channel