Ιουλία Καραπατάκη
Τεχνόπολη 7/9

“…είπαμε να κάνουμε τη σημερινή συναυλία κόντρα σε όλα αυτά που συμβαίνουν γιατί για μας το τραγούδι είναι το διέξοδο μας. Ελπίζω και για εσάς “

Με αυτά τα λόγια η Ιουλία Καραπατάκη μας καλώς όρισε στην πρώτη της συναυλία στην Τεχνόπολη.
Γεμάτη φρεσκάδα, κέφι και τη φωνάρα της, παρέα με την εξαιρετική της μπάντα μας χάρισε μια από τις πιο όμορφες βραδιές του Σεπτέμβρη για να ξεχαστουμε λίγο από τη μαυρίλα.

Με ένα να γεμάτο μουσικό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια του Μάλαμα,  του Θανάση, του Παπάζογλου αλλά και πολλά παλαιότερα λαϊκά και ρεμπέτικα.

Φυσικά η Ιουλία Καραπατάκη έχει και σπουδαία τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία που το κοινό έχει αγαπήσει και αυτό φάνηκε από την μεγάλη προσέλευση του κόσμου. “αν μου έλεγε κάποιος πριν λίγα χρόνια ότι θα ζούσα μία τέτοια βραδιά, θα τον έλεγα τρελό”

Η Ιουλία Καραπατάκη μετράει πλεον μια γεμάτη πενταετία στο προσκήνιο της εγχώριας μουσικής σκηνής, κυρίως δίπλα στον Σωκράτη Μάλαμα αλλά και σε σόλο εμφανίσεις και το μόνο σίγουρο είναι πως με την φωνή της, τις σπουδαίες ερμηνείες της και τη φρέσκια παρουσία της, αυτά τα πέντε χρόνια είναι μόνο η αρχή!

Υγ. Αφού είδαμε τον Άγη Παπαπαναγιώτου να ραπάρει, εντάξει τα έχουμε δεί όλα!! Μπράβο Άγη!

Άγης Παπαπαναγιώτου: κιθάρες, φωνή
Καλογιάννης Βεράνης: βιολί, τρομπέτα, φωνή
Άρης Κονιδάρης: πλήκτρα
Μιχάλης Δάρμας: κοντραμπάσο
Κώστας Σπυράτος: τύμπανα
Χρήστος Αναστασιάδης: Γκάιντα, κλαρίνο

Επιμέλεια άρθρου : Θάνος Τεγόπουλος