ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Κείμενο : Θάνος Τεγόπουλος
Φωτογραφίες : Στάθης Κατάρας

Λυρικός, μελωδικός, καθηλωτικός. Έτσι απλός. Χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού, χωρίς πολλά πολλά.  Ο Γιάννης Διονυσίου ανέβηκε στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, τo Σάββατο (6/5) και καθήλωσε για ακόμα μία φορά το κοινό του, με αυτό που ξέρει να κάνει και πολύ καλά μάλιστα. Να τραγουδάει και να ερμηνεύει μεγάλα τραγούδια!

Ο Γιάννης Διονυσίου είναι ένας αυθεντικός, λαικός τραγουδιστής και όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος “Το λαικό είναι διαχρονικό και υπάρχει στο συλλογικό ασυνείδητό”. Κάποιοι λένε ότι είναι ο καλύτερος τραγουδιστής της γενιάς του και ένα κράμα από τους παλιούς, τους πολύ μεγάλους!

Ένα πρόγραμμα με αγαπημένα κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια που τον έχουν καθιερώσει ως πρεσβευτή αυτής της μεγάλης μουσικής μας παράδοσης, καθώς και νέα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο πρώτο προσωπικό του album!

Ο Γιάννης Διονυσίου είναι ένας ερμηνευτής που «κατακτά» τη σκηνή και σέβεται το κοινό του, χαρίζοντάς του μοναδικές μουσικές παραστάσεις και μας καλεί για ακόμα μία βραδιά, το Σάββατο 14 Μάϊου στον Σταυρό Του Νότου plus!