Εισβολέας Full Band

Πέμπτη 17 Ιουνίου

Βεάκειο θέατρο Πειραιά

Guests

Μάριος Νταβέλης από Fundracar  & Λίνα Αλατζίδου


Συμπληρώστε τη φόρμα και μπείτε στην κλήρωση για τρείς (3) διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 16/6 στις 19:00

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]


Διαχρονικός και με αμετάβλητη δυναμική, ο Εισβολέας, κατά κόσμον Λιάκος Παπανικολός, βρίσκει πάντα τον δρόμο του προς κάτι νέο και ενδιαφέρον. Είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που παραμένει τόσα χρόνια ριζωμένος βαθιά στις καρδιές των σκληροπυρηνικών οπαδών του, ενώ χάρη στις ασταμάτητες καλλιτεχνικές ανησυχίες και την αεικινησία του, δεν παύει να δημιουργεί καινούριους.

Μετά από μια μακροχρόνια πορεία στο παραδοσιακό hip hop ιδίωμα, αρχικά ως μέλος των Άλφα Γάμα, αργότερα των Τιγρέ Σποράκια και Σκοτεινή Πλευρά και στην συνέχεια ως solo καλλιτέχνης, μας “επανασυστήθηκε” για πρώτη φορά στο σπουδαίο album “Λιάκος vs Εισβολέας”, στο οποίο πάντρεψε περίτεχνα την ραπ με ελληνικές και άλλες μεσογειακές μελωδίες, δίνοντας νέα πνοή στην καριέρα του και επεκτείνοντας τον κύκλο απήχησής του σε ακόμη μεγαλύτερα κοινά.

Το φετινό “Ήρωες”, ένα EP 6 τραγουδιών, επανέρχεται με μία ακόμη crossover μουσική πρόταση, αυτή την φορά γεφυρώνοντας την ραπ με τα blues που τόσο αγαπάει, προσθέτοντας μάλιστα και κάποιες πινελιές με 80’s synths, σε ένα και πάλι ευρηματικό αμάλγαμα μουσικών ειδών, ικανό να δημιουργήσει νέους οπαδούς, όσο και να ενθουσιάσει τους ήδη υπάρχοντες.

Στα πλαίσια της προώθησης αυτού του νέου δισκογραφικού του πονήματος, εμφανίζεται ζωντανά την Πέμπτη 17 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο, για να παρουσιάσει νέο και παλαιότερο υλικό, σε μία εποχή που συναυλίες σαν αυτήν έχουν την δική τους ξεχωριστή σημασία για όλους μας.

Μουσικοί

Κιθάρα-βιολι Vangelis Karapetros
Κιθάρα – Spiros Vrionis
Μπασο – Kjinos Spil
Djing – Cutbrawl
Πλήκτρα – Νικόλας Κανάς
Στον ήχο – George Verikakis

Εισιτηρία προπωλούνται προς 12€ μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

“ΗΡΩΕΣ” | ΤΟ ΝΕΟ EP ΤΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΑ