Επίσημες ανακοινώσεις για τις σημερινές συναυλίες του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας και της Νατάσας Μποφίλιου στο θέατρο βράχων, εξέδωσαν οι εταιρίες παραγωγής, λόγω των άστρων καιρικών φαινομένων.Πιο συγκεκριμένα αναβάλλεται η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ενώ η συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου θα διεξαχθεί κανονικά, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ανακοίνωση για τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η προγραμματισμένη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας, σήμερα, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, δυστυχώς αναβάλλετε για την επόμενη Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 21:30. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια από την πλευρά σας.
Όσοι δεν επιθυμούν να παραβρεθούν στην νέα συναυλία, μπορούν να στείλουν αίτημα στο straymusic12@gmail.com  (κωδικό παραγγελίας, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) και να αιτηθούν την επιστροφή των χρημάτων τους ως και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.
• Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, θα τους γίνει άμεσα η επιστροφή των χρημάτων τους στην κάρτα με την οποία έγινε η αγορά των εισιτηρίων.
• Όσοι αγόρασαν τα εισιτήρια τους με μετρητά, παρακαλούμε να μας στείλουν και έναν τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ) για να τους γίνει κατάθεση επιστροφής των χρημάτων τους.
Σας ευχαριστούμε & λυπούμαστε για την ταλαιπωρία

Ανακοίνωση για τη συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου 

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ  ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ
H συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου σήμερα 5/9/23 και ώρα 21.00 θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο θέατρο βράχων. Μετά τις 21.00 η βροχή εξασθενεί και σταματάει σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε οπότε θα προσπαθήσουμε να την πραγματοποιήσουμε. Να ενημερώσουμε το κοινό πως η σκηνή των καλλιτεχνών είναι σκεπασμένη , οπότε ακόμα και αν υπάρξει ελαφριά βροχή θα μπορέσει η συναυλία να πραγματοποιηθεί.
Καλό θα είναι να εφοδιαστείτε με ομπρέλα και αδιάβροχα για την περίπτωση που συμπέσουμε με μικρό διάστημα βροχής.
Η εταιρεία παραγωγής.