•  Και αυτό το ιδιαίτερο φθινόπωρο, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου σχεδίασε και διοργανώνει το Φεστιβάλ της πόλης που θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό της πόλης (και όχι μόνο) να απολαύσει ποιοτικές συναυλίες και παραστάσεις, αλλά και πολύ… Καραγκιόζη, που τόσο πολύ αγαπούν μικρά και μεγάλα παιδιά!
  •  Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου υποδέχεται φέτος το φθινόπωρο με μερικές στιγμές ξεγνασιάς, και ταυτόχρονα με πολλή προσοχή και με όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.
  •  Το φθινοπωρινό  Φεστιβάλ της πόλης του Αγίου Δημητρίου επιχειρεί τα τελευταία χρόνια να χαρίζει στους πολίτες μερικές νότες αισιοδοξίας με συναυλίες και παραστάσεις σπουδαίων καλλιτεχνών. Φέτος όμως, ο σκοπός του είναι διττός, αφού στηρίζει αποφασιστικά τους ανθρώπους του Πολιτισμού και της Τέχνης
  •  Και αυτή τη χρονιά η είσοδος για το Φεστιβάλ της πόλης είναι ελεύθερη, όπως πάντα όμως με κοινωνικό πρόσημο, αφού οι θεατές προμηθεύονται πρόσκληση εισόδου για την εκδήλωση, προσφέροντας, αν το επιθυμούν, μερικά βασικά είδη τροφίμων μακράς διάρκειας ή φαρμάκων ή σχολικών ειδών ή ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες των ωφελούμενων οικογενειών από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Αγίου Δημητρίου.
  •  Οι συναυλίες και η θεατρική παράσταση του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν σε εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου (ελεγχόμενη είσοδος από την οδό Χανίων).
  •  Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Δήμου: https://dad.gr/festival-polis-2020/

Δειτε αναλυτικά εδώ όλο το πρόγραμα