νταγακηΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ
Τετάρτη 14 & 21 Οκτωβρίου
Σταυρός του Νότου Club
Τετάρτη 14& 21 του Οκτώβρη live&loud !!!

Η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφει στην Αθήνα για να παρουσιάσει το νέο εκρηκτικό της πρόγραμμα για δύο Τετάρτες, στις 14 και στις 21 Οκτωβρίου στον ιδανικότερο χώρο, στο Club του Σταυρού Του Νότου.
Δυνατοί ρυθμοί θα δώσουν τη σκυτάλη τους σε μελωδικά ακούσματα δένοντας το Rock με το Πεντοζάλι, αλλά και τον Ψαραντώνη με τους Led Zeppelin σε μια πρωτόγνωρη μέθεξη δυνατών ήχων και συναισθημάτων.
Στις δύο αυτές παραστάσεις θα συναντήσει τον εκπληκτικό μουσικό Γιώτη Κιουρτσόγλου σε μια σύμπραξη που θα συζητηθεί.
Το πρόγραμμα θα πλαισιώνει και ένας νέος εξαίρετος μουσικός και ερμηνευτής, ο Γιώργος Κονής (keyboards, programming, τραγούδι). Παράλληλα, θα εμφανιστούν και πολλοί δημοφιλείς καλλιτέχνες που θα γιορτάσουν με την Γεωργία Νταγάκη την επιστροφή της στην Αθήνα και φυσικά την είσοδο του πρώτου της album ‘’Phobie’’ στο TOP 20 του καταλόγου της World Music Charts της Ευρώπης.
Νέο τραγούδι από την Γεωργία Νταγάκη σύντομα από την MINOS/EMI

O “Φόβος”(Phobie) της Γεωργίας Νταγάκη στο TOP 20 των World Music Charts of Europe! Το άλμπουμ “Φόβος” (Phobie) της Γεωργίας Νταγάκη κυκλοφόρησε στο εξωτερικό τον Οκτώβριο του 2014 και μέσα σε λίγους μήνες, κατάφερε να ανέβει στο TOP 20 των World Music Charts of Europe!
Μία πολύ σημαντική διάκριση για έναν ελληνόφωνο δίσκο αν αναλογιστούμε, πως οι μουσικοί παραγωγοί των ραδιοφώνων της Ευρώπης που ψηφίζουν, δέχονται καθημερινά δεκάδες δίσκους από όλο τον κόσμο προκειμένου να προτείνουν τα καλύτερα δέκα του μήνα. Παραγωγοί σταθμών, όπως το BBC από την Αγγλία, το NTR από την Ολλανδία, το Radio 1 του Βελγίου, το TRadio Nacional de Espana κά.
Πρόκειται για μια διεθνή παραγωγή που ξεκίνησε στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε δε και εκδόθηκε από τον προσωπικό συνεργάτη και παραγωγό της Γεωργίας Νταγάκη Δημήτρη Μίχαλο στο Βερολίνο από την Meisel Music, στο διάσημο πλέον Hansa studio, στο οποίο έχουν ηχογραφήσει καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι David Bowie, Cure Spandau Ballet,και Depeche Mode. Μια μεγάλη εταιρεία του εξωτερικού που αναγνωρίζει στην Γεωργία Νταγάκη την διεθνή εμβέλεια που έχει η ίδια το live και τα τραγούδια της.

Δεν λέει η καρδιά να μάθει- Νέο τραγούδι(TV)
https://www.youtube.com/watch?v=BFVV1bB3dnQ

‘Σκέτος εγώ’ official video
https://www.youtube.com/watch?v=o1oc-S6OzdE&spfreload=10

Λίγα λόγια για την Γεωργία
Η Γεωργία Νταγάκη από μικρή συνθέτει τραγούδια και παράλληλα ξεκινά να πειραματίζεται συνεχώς, μελετώντας ήχους, τραγούδια και μελωδίες από την παραδοσιακή μουσική ως τη rock, διαμορφώνοντας τελικά ένα πολύ ιδιαίτερο, πολύ προσωπικό μουσικό αποτύπωμα, τόσο σαν μουσικός όσο και σαν ερμηνεύτρια.
Σημαντικός σταθμός στην πορεία της που σηματοδότησε αυτή την προσωπική αναζήτηση ενός άλλου ήχου πέρα από τα καθιερωμένα, ήταν η συνεργασία της με τον θρύλο της rock σκηνής ERIC BURDON και τους Animals, με τους οποίους και πραγματοποίησε μεγάλη περιοδεία. Μία συνεργασία που έδωσε την ευκαιρία στην Γεωργία Νταγάκη με την κρητική της λύρα να χαρίσει ελληνικό χρώμα σε μεγάλα τραγούδια της rock όπως τα: «The House of Rising Sun», «Don’t let me be misunderstood», «Mercy’s Hand», «Give me the night» αλλά και να ερμηνεύσει το τραγούδι της «Πανσέληνος» διασκευασμένο και παιγμένο από τους Animals. Η συνεργασία αυτή εκφράστηκε και δισκογραφικά με την Γεωργία να συμμετέχει στην ηχογράφηση 4 τραγουδιών στον δίσκο του Eric Burdon “Athens Traffic Live”.

Λίγο μετά κυκλοφόρησε μόνο στο εξωτερικό από την γερμανική εταιρεία world μουσικής «NETWORK MEDIEN» το album της «askardamykti» σε παραγωγή του Νίκου Ζούδιαρη, από το οποίο ξεχώρισε «Το Καράβι της φυγής» και η ‘’Πανσέληνος’’ και παράλληλα πραγματοποίησε περιοδεία με τον Goran Brecovic ανοίγοντας τις συναυλίες του.


Ωρα : 22:30 Τιμές : Είσοδος 12€ (με ποτό) Πληροφορίες/κρατήσεις:210-9226975
Επιμέλεια προγράμματος : Γεωργία Νταγάκη