ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ @ DINGWALLS LONDON
Η anasa production σε συνεργασία με την PROSPERO παρουσιάζουν τη Νατάσσα Μποφίλιου σε μία μοναδική Live εμφάνιση στο Camden Town’s Dingwalls.
Η Νατάσσα Μποφίλιου επικαλείται συχνά τις ρίζες της από τη Σικελία προκειμένου να δικαιολογήσει το φλεγόμενο ταμπεραμέντο της. Γεννημένη το 1983 στην Αθήνα, έχει αναγνωριστεί τόσο από το κοινό όσο και τους κριτικούς ως μία από τις πιο σημαντικές καλλιτέχνες της γενιάς της και έχει συχνά συγκριθεί με μεγάλες φωνές της διεθνούς μουσικής σκηνής.
Χάρη στο ταλέντο της, την ποιότητα του ρεπερτορίου της, και την απαράμιλλη θεατρικότητα των παραστάσεων της, η Νατάσσα Μποφίλιου έχει – σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα – καταφέρει να αποκτήσει ένα πιστό κοινό τόσο στην Ελλάδα όσο και η Κύπρος, που δεν αποτυγχάνει ποτέ να είναι εκεί γι ‘αυτήν.
Μια εξαιρετική οπτική και ακουστική εμπειρία βιώνεται μέσα από τις παραστάσεις της. Τραγούδια από τη δική της δισκογραφία συναντιούνται και αναμειγνύονται με απρόβλεπτο τρόπο, με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή. Από το Μάνο Χατζιδάκι και το Μίκη Θεοδωράκη μέχρι τους Depeche Mode και την Adele, η Νατάσσα επιβεβαιώνει συνεχώς την άποψη ότι γεννήθηκε για να δίνει παραστάσεις.
Η Νατάσσα Μποφίλιου ζωντανά στο Λονδίνο! Ένα βράδυ, εκατοντάδες μελωδίες.

Τετάρτη 13 Μαρτίου

Ώρα : 20:00

Είσοδος : 22 λίρες

φωτογραφία : Γ.Μαργετουσάκης