Οι Jamming Funkers είναι ένα δυναμικό μουσικό συγκρότημα με pop, soul, funk χαρακτήρα αλλά και ανεξάντλητες rock διαθέσεις. Το ανερχόμενο γκρουπ διαθέτει εκτός από νέες ενδιαφέρουσες μουσικές, και μια μοναδική φωνή: την Ιώ Νικολάου, εξαιρετική ερμηνεύτρια και βασική τραγουδίστρια των σημαντικότατων Ελλήνων συνθετών Μίμη Πλέσσα και Γιώργου Χατζηνάσιου.

Την Τρίτη 20 του Δεκέμβρη, λοιπόν, για μια μόνο βραδιά αυτό το πολλά υποσχόμενο σχήμα θα ξεσηκώσει τους θαμώνες της Αυλαίας με δικά του τραγούδια αλλά και με διασκεδαστικότατες διασκευές των James Brown, Etta James, Anastasia, Jamiroquay, Pink, Alicia Keys, Christina Aguilera, Beyoncé και πολλών άλλων αγαπημένων διεθνών καλλιτεχνών!

Για την ώρα, οι Jamming Funkers ετοιμάζουν το πρώτο τους άλμπουμ, ενώ το promo τραγούδι τους, που αναμένεται να ακουστεί σύντομα στο ραδιόφωνο είναι το La luna negra, μια ιδιαίτερη εκδοχή του παλιού και αγαπημένου τραγουδιού του Μίμη Πλέσσα Με πήρε η νύχτα (πρωτοτραγουδισμένο από τη Τζένη Βάνου), το οποίο οι Jamming Funkers έχουν διασκευάσει με σύγχρονο beat ήχο και σε πρωτότυπους ισπανικούς στίχους της συγγραφέως Χρυσούλας Μολογιάννη.

Οι Jamming Funkers είναι οι:

Ιώ Νικολάου: τραγούδι

Πλάτων Παπαδημητρίου: κιθάρα

Ερρίκος Σπηλιωτόπουλος: μπάσο

Σπύρος Τσοπελάκος: τύμπανα

Όλγα Γαλανάκη: πλήκτρα

Video art επιμέλεια / Full projector’s support: Pandora’s Smile

Επίσημος ιστότοπος μπάντας: www.jammingfunkers.com

Ώρα έναρξης 22.00

Τιμή εισιτηρίου 10 €