Η ταράτσα μας γεμίζει ξανά με μουσική και κάπως έτσι ξεκινούν our summer stories!

Με αγαπημένους καλλιτέχνες, signature summer cocktails και τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης, η ταράτσα γίνεται και φέτος ο ιδανικός προορισμός!


Αλκίνοος Ιωαννίδης 14,15,17,18 Ιουνίου 2021

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται με το Electric Solo του στην Ταράτσα του Gazarte, όπου θα μας μαγέψει πλέον από κοντά, για τέσσερις μόνο συναυλίες, τη Δευτέρα 14, την Τρίτη 15, την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Ιουνίου!

Facebook Event


Mc Yinka 16 Ιουνίου 2021 & the fuzics
Την Τετάρτη 16 Ιουνίου η ζωντανή μουσική ακούγεται δυνατά στην Ταράτσα του Gazarte και γιορτάζουμε όλοι μαζί την έναρξη του καλοκαιριού, με τον πιο κατάλληλο για την περίσταση Mc Yinka, που επιστρέφει μετά από 8 μήνες περίπου απόχης από της σκηνές με την live μπάντα του, τους The Fuzics!

Gadjo Dilo από Πέμπτη 24 Ιουνίου & κάθε Πέμπτη
Από την Πέμπτη 24 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη, οι αγαπημένοι Gadjo Dilo πιστοί στο ραντεβού τους με το αθηναϊκό κοινό και το Roof Stage του Gazarte, συνεχίζουν να εμφανίζονται στον ίδιο χώρο που ξεκίνησαν πριν 4 χρόνια και όπως φαίνεται από την αγάπη που εισπράττουν από το κοινό, θα διασκεδάζουμε μαζί τους για πολύ ακόμα!

Monsieur Minimal 25 Ιουνίου 2021
Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, Easteria, ο Monsieur Minimal έρχεται την Παρασκευή 25 Ιουνίου με ένα και μοναδικό, απελευθερωτικό live και λικνιζόμαστε στους αισθησιακούς ρυθμούς των νέων του τραγουδιών, αλλά και παλαιότερων αγαπημένων επιτυχιών του σε νέες και ιδιαίτερες εκτελέσεις!

 Cayetano 26 Ιουνίου 2021
Τo Σάββατο 26 Ιουνίου υποδεχόμαστε στην Ταράτσα του Gazarte ένα ακόμη ξεχωριστό DJ Set!
Με ένα μουσικό βιογραφικό γεμάτο από δισκογραφικές κυκλοφορίες και εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, ο Cayetano ξέρει καλά το μυστικό ενός δυνατού DJ set σε uplifting ρυθμούς με βάση πάντα τη dub, trip hop και jazz μουσική!

Μαρία Παπαγεωργίου 28 Ιουνίου 2021

Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου η αγαπημένη Μαρία Παπαγεωργίου ανεβαίνει με τη μπάντα της στην Ταράτσα του Gazarte και μοιράζεται μαζί μας από κοντά μουσικές και συναισθήματα!

facebook event


Bloody Hawk 29 Ιουνίου 2021

Την Τρίτη 29 Ιουνίου το hip hop μπαίνει στην Ταράτσα του Gazarte και σε κάθε μας κύτταρο!
Για πρώτη φορά στο Gazarte, o Bloody Hawk, ένας «σύγχρονος ποιητής» και από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης εγχώριας hip hop σκηνής μας καθηλώνει μέσα από την αλήθεια και την αυθεντικότητα των στίχων του!

Facebook Event


Ταφ Λάθος 30 Ιουνίου & 7 Ιουλίου 2021

Επιτέλους ζωντανά, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ με τη μπάντα του έρχονται να μας καθηλώσουν στην Ταράτσα του Gazarte στις 30 Ιουνίου και στις 7 Ιουλίου!

Facebook Event