ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ μαζί με ΓΙΩΡΓΗ & ΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΑΚΗ
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ

Το καλοκαίρι του 2021, επιτέλους, φτάνει και μαζί του θα φέρει μουσικές και συναισθήματα που τόσο θέλουμε να ταιριάξουμε!

Η Μελίνα Κανά, η μοναδική και αισθαντική ερμηνεύτρια με την ξεχωριστή χροιά και την ζεστασιά μιας άλλης εποχής, ενώνει τις δυνάμεις της και το ρεπερτόριό της με τα δύο νέα ταλαντούχα τέκνα της Κρήτης, τον Γιώργο και τον Νίκο Στρατάκη, για να μας ταξιδέψουν μουσικά όπου η καρδιά επιθυμεί να βρεθεί.


Ο Γιάννης Κότσιρας στην Τεχνόπολη


Η αναμονή τόσων μηνών θα αξίζει, η γιορτή θα ξαναζωντανέψει και η χαρά από τη Μεγαλόνησο θα ενωθεί με τη μελωδία της κλασσικής ελληνικής μουσικής τέχνης, που με τις νότες της αγγίζει την ψυχή μας.


ο Δημήτρης Μυστακίδης στην Τεχνόπολη 


Η Μελίνα Κανά, με αναδρομές αλλά και σύγχρονη όσο ποτέ, μας υπόσχεται βραδιές αξέχαστες και μας κερνάει καινούργια τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της,που έχει έτοιμο με  τον Θέμη Καραμουρατίδη και θα λέγεται «ΣΠΙΘΑ» ενώ τα αδέρφια Στρατάκη μας επιφυλάσσουν, όπως πάντα, μουσικές εκπλήξεις κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό!

Μαζί τους στη σκηνή ο Χρυσόστομος Καραντωνίου στις κiθάρες, ο Δημήτρης Ψαρράς στο μπουζούκι και το λαούτο, ο Αλέξανδρος Στενάκης στα πλήκτρα και το κλαρινέτο, ο Γιώργος Σαλούστρος στην γκάιντα και στην ασκομαντούρα και ο Στρατής Σκουρκέας στα κρουστά. Την ηχοληψία κάνει ο Δημήτρης Μπουρμπούλης.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Το πολιτιστικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων για το καλοκαίρι 2021 με περισσότερες απο 100 εκδηλώσεις!

Η Μελίνα Κανά μέσα απο 8 μοναδικά τραγούδια