Παρασκευή & Σάββατο,
9 & 10 Νοεμβρίου 
2012

Ο λευκός με την “μαύρη’’ φωνή επιστρέφει στην Αθήνα

Ο Mario Biondi έρχεται στην Αθήνα για δεύτερη φορά και θα μοιραστεί μαζί μας, από τη σκηνή του Gazarte, το πάθος του για την soul & jazz μουσική! Δύο βραδιές μαγείας και γοητείας με τον Ιταλό καλλιτέχνη, Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Νοεμβρίου.
Χαρακτηρίστηκε ως ο “νέος Barry White” και όχι άδικα. Η φωνή του, βαθιά και αισθαντική, θυμίζει σε πολλούς τον Issac Hayes, το σίγουρο όμως είναι ότι εκτός από το ηχόχρωμα ο Mario Biondi διαθέτει επιπλέον και το ιταλικό ταπεραμέντο. Η μουσική του, soul και jazz, με πλούσιες ενορχηστρώσεις και μελωδίες, πάντα άρτια εκτελεσμένες. Σαν να «έκλεψε» μέρος από τη λάμψη και το glam των μεγάλων ορχηστρών του μεσοπολέμου. Ένας λαμπερός perfomer που δημιουργεί στις συναυλίες του γιορταστική ατμόσφαιρα.
Το 2004 κυκλοφόρησε το “This is What You Are” εκτινάσσοντας τη φήμη του ιταλού τραγουδιστή της soul-jazz πέρα από τα σύνορα της χώρας του. Λίγο αργότερα η συνεργασία του με τον δημοφιλή σταρ της soulfoul house σκηνής, τον Dimitri from Paris, έφερε τον Biondi σε επαφή με ένα ευρύτερο ακροατήριο ανοίγοντας παράλληλα το δρόμο για νέες αναζητήσεις.
Ο Mario Biondi έχει ήδη βρεθεί στη σκηνή με μερικές από τις μεγαλύτερες φωνές της Ιταλίας  αλλά και με τον αμερικανό θρύλο της soul, Ray Charles. Στην έως τώρα πορεία του ξεχωρίζει η συνεργασία του με τον διάσημο συνθέτη Burt Bacharach.
Οι φίλοι του Biondi βρίσκονται πλέον παντού και αρκετοί από αυτούς τον περιμένουν ξανά στην Αθήνα! Με μουσικές και εικόνες από την Ιταλία και τα ταξίδια του, ο Mario Biondi έρχεται στην Αθήνα για δεύτερη φορά, με νέες εμπειρίες, περισσότερα τραγούδια και πολλές δόσεις γοητείας…

Info
9 & 10 Νοεμβρίου 2012
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22.00

Τιμές εισιτηρίων
A ζώνη: 45€
Β ζώνη: 40€
Γ ζώνη: 35€
Όρθιοι:  25€