επιμέλεια : Θάνος Τεγόπουλος
Video : mousikes ebeeries YouTube channel

Αυτή η θετική ενέργεια της Ματούλας, μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα. Η χθεσινοβραδινή  συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη στις φθινοπωρινές γιορτές του Αγίου Δημητρίου, ήταν ακόμα μια βραδιά αγάπης, πάθους, τρέλας, λάμψης και θετικών σκέψεων. Ένα βράδυ ενάντια σε οτιδήποτε σκοτεινό και άρρωστο. Η Ματούλα Ζαμάνη τα τελευταία χρόνια εκφράζει απόλυτα τις απόψεις μας και μέσα από τα τραγούδια της αλλά και μέσα από το λόγο της.

Φυσικά εκτός από τα δικά της τραγούδια, του Θανάση και αρκετά αγαπημένα τραγούδια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό τραγούδι, η Ματούλα δεν ξέχασε τον Μίκη και μας έδωσε την ευκαιρία να τραγουδήσουμε όλοι μαζί!

Όπως αναφέρει και το δελτίο των συναυλιών, πρόκειται για μια συναυλία με τραγούδια που δροσίζουν τα χείλη, του έρωτα και της ανυπακοής, με μέταλ κορ νησιώτικη παράδοση, ηλεκτρονικό μετσοβίτικο αναγεννησιακό punk με θαλασσινό αεράκι ξεσηκωτικής περισυλλογής, με νέες μελωδίες, με τα άσματα του ποιητή εκ Μεταξοχωρίου, με όλα όσα μας συνοδεύουν στην “μαζί” διαδρομή μας ως τώρα… Το μυστικό είναι η αγάπη, οι παλιοί, καλοί, πολύτιμοί μου σωματοφύλακες, οι νέοι φίλοι με καθαρή καρδιά…

Καλή αντάμωση!


Διαβάστε ακόμα…

Φεστιβάλ Πόλης Αγιού Δημητρίου | Φθινοπωρινές Γιορτές 2021