Τι να κάνει εκείνη η ανεπανάληπτη φυσιογνωμία του “Λάμπη” κιθαρίστα του Χαρούλη;;;; Και ο άλλος ο “Γιώργος” μπασίστας που καθόταν ήσυχος στη γωνιά του στη σκηνή;;; Σίγουρα μετά από την αποχώρησή τους από το σχήμα του Χαρούλη δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια γιατί ό,τι αξίζει συνεχίζει….!!!!

Έχουν ήδη βγάλει τον πρώτο τους δίσκο «Art Naive» και συνέχισαν δυναμικά με το δεύτερο μέσα σε 3 χρόνια δίσκο που ονομάζεται Mascaraddiction από την δισκογραφική εταιρεία Inner Ear.

Ο δίσκος με το περίεργο ον που βρίσκεται στο εξώφυλλο παντρεύει αριστοτεχνικά στα δέκα τραγούδια του το πανκ με το προοδευτικό ροκ, την ενέργεια με την εσωστρέφεια, το πάθος με την τεχνική αρτιότητα.

Δαιμονισμένες κιθάρες, χορωδιακά φωνητικά, ψυχεδελικές αποχρώσεις ήχου έρχονται να μας εντυπωσιάσουν στα κομμάτια που έχει διαλέξει η μπάντα να μας παρουσιάσει αυτή τη φορά. Δεν μπορούσε να περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό από αυτούς τους έξοχους μουσικούς. Πραγματικά έχουμε να κάνουμε με ένα σύνολο μουσικών που δεν αστειεύονται και η αίσθηση αυτή διατηρείται μέχρι το τέλος. Οι ενορχηστρώσεις είναι πολλές φορές δαιδαλώδεις, το παίξιμο αψεγάδιαστο και η παραγωγή, υπό την επίβλεψη του Ottomo και της μπάντας, αναδεικνύει όλα τα παραπάνω με διαυγή τρόπο.

Είναι σαφές, νομίζω, ότι οι Modrec κέρδισαν – και μάλιστα με άνεση – το στοίχημα μετά από το πρώτο τους δίσκο Art Naive που είχε βγει τον Μάρτιο του 2008. Εμφανίζονται εδώ να έχουν τον πλήρη έλεγχο αυτού που κάνουν και εδραιώνονται πλέον στον κατάλογο με τις καλύτερες εγχώριες μπάντες.

Χαλαρώστε και ακούστε τους Δημήτρη Αρώνη (φωνή, κιθάρα), Γιώργο Μπουλντή (μπάσο, φωνή), Λάμπη Κουντουρογιάννς (κιθάρα, φωνή), Σεραφείμ Γιαννακόπουλο (τύμπανα). Αυτά είναι τα παιδιά έχουν να μας διδάξουν πολλά!!!!

[box type=”info”] 1. Hunter Without Nails 2. You = Their Schizophrenic Ant 3. Mascaraddiction 4. Safe 5. Glass Diary 6. Shipwreck 7. Frank & Stein 8. Life Of The Living Dead 9. This Tidal Wave Is Gone But Not Forgotten 10. Painted Thoughts[/box]