Τετάρτη 30 Νοἐμβρη, κάπου εκεί στις 9 και κάτι ξεκινάμε με προορισμό το six D.O.G.S .
To ραντεβοὐ είχε δωθεί απο καιρό, οπότε μια επιβεβαίωση με ένα απλό ναί ήταν αυτό που χρειαζόταν για να μαζευτούμε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή.
Οι I saw 43 sunsets και οι Minor Project ήταν ήδη εκεί με τους πρώτους να έχουν πάρει θέση και να κουρδίζουν. Το six D.O.G.S γέμιζε με γοργούς ρυθμούς και γύρω στις 10 και τα ”ηλιοβασιλέματα” πλημμύρισαν το μικρό κλαμπακι!!

Με κομμάτια δικά τους όπως το ”first winter” και το ”everything” απο το προσωπικό τους lp που κυκλοφόρησε μἐσα στο 2011,μια δικιά τους εξ ολοκλήρου παραγωγή,ανεξάρτητη
,αλλά και με άλλες όπως το ”under yr spell” ost της ταινίας ”Drive”. Μἐσα απο αυτά τα ”μουσικά ηλιοβασιλέματα” ἠπιαμε το ποτό μας και πέρασε ευχάριστα η πρώτη μας ώρα!

Και να,ο Στάθης(φωνή -για μένα πολύ καλή-πλἠκτρα),ο Γιώργος (μπάσο),ο Αλέξανδρος (ντραμς)και ο Βίκτορας (κιθάρα) είναι επάνω στη σκηνή,χαιρετοὐρες ευχαριστίες και τα σχετικἀ,(αλλά τελείωνε ρε Στἀθη και εμέις σας αγαπάμε ,αλλά τώρα θέλουμε να σας ακούσουμε :p)
Τα παιδιά ξεκινάνε όσο πιο επίκαιρα γίνεται με το ”Christmas”, συνεχίζουνε με το ‘‘Mad Love” και περνάνε στο ”Fairytale” ενημερωνοντάς μας οτι το κομμάτι θα το ακούσουμε και απο τη Μαριέτα Φαφοὐτη μαζί με το Στάθη στο cd τους!

Συνεχίζουνε το προγραμμά τους με μια έκπληξη για εμάς αφου ακουμπάνε με όλο το σεβάσμο αλλά και όσο μουσικό θάρρος χρειάζεται την ” Όδό ονείρων” του αξέχαστου Μάνου Χατζιδάκη και το κάνουνε υπέροχα!!!!Τ ο ”June” και το ”Strangely Adopted” σε ταξιδεύουνε . Ηρθε η ώρα για λίγο χαμό, πρώτη νότα, δεύτερη νότα… αυτό ήταν, οι φωνές του κοινού γεμίζουνε την αίθουσα και το ”Great” έρχεται να μας ξεσηκώσει!

Ξἐρουνε καλά το παιχνίδι με τον κόσμο απο οτι φαίνεται και αμέσως μετά θυμούνται τους  Κόρε Ύδρο και τη ”Χειραψία” και φυσικά θυμούνται κι εμάς που μας αρέσει πολύ και μας το αφιερώνουν :). To ” In Colors” έχει σειρά που όπως έχουμε πει θα είναι και το όνομα του cd το περιμένουμε μέσα στο Δεκέμβρη. Οι τύποι είναι on fire και συνεχίζουνε με μια απίστευτη ευχαρίστηση να μας λένε το ”Carrying” και καπάκι το ”Τυχερό αστέρι” και το ”North” και θέλουνε να μας πούνε οτι τελειώσανε με το ‘‘Αυτή η νύχτα μένει” αλλά ο κόσμος είχε διαφορετική άποψη….  Μας λένε το ‘‘Zεἰμπεκικο” του Σαββόπουλου με το μοναδικό δικό τους τρόπο, το ”Αερικό” και κλείνουνε με το ”Great”!!!!

Συνοψίζοντας, έχουμε να πούμε οτι μας, άρεσε απίστευτα το δέσιμο που βγάζουνε μεταξύ τους και φυσικά όλη η καινούργια τους δουλειά!!! Δεν θα κρύψουμε όμως κι αυτό που δεν μας άρεσε και δυστυχώς ήταν ο ήχος, δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν άλλα σε κάποια σημεία του χώρου έκανες προσπάθεια να ακούσεις το Στάθη, αλλού πάλι ακουγότανε τέλεια….
Εμείς πἀντως φύγαμε αρκετά ευχαριστημένοι αν και δυσκολευτήκαμε πολύ να ξυπνήσουμε το επόμενο πρωί. Κλείνοντας να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σ αυτα τα παιδιά για τη δουλεία που έχουνε κάνει και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο ”In Colors