Όπως έχετε όλοι καταλάβει αυτούς τους 4 μήνες που έχουμε γίνει μαζί ένα παρεάκι, μόνο κανονικά παιδιά δεν είμαστε, οπότε τι πιο φυσικό να δημοσιεύσουμε μια αναφορά στο πάρτυ που κάναμε πριν 2 και παραπάνω εβδομάδες, σήμερα! Και πάλι καλά να λέτε, το προηγούμενο το αφήσαμε εντελώς ‘ακάλυπτο’.. Ίσως δείτε κάποιο άρθρο και για εκείνο σε κανα χρόνο!

Εκείνο το βράδυ, λοιπόν στο ‘Μέλι’, γιορτάζαμε πολλά. Το φανερό ήταν η έναρξη της νέας σεζόν για το σταθμό μας, αλλά στη πορεία είχαμε τα γενέθλια του ενός εκ των masterminds Θάνου που έκλεισε αισίως τα 13,και τα τιμήσαμε δεόντως, μα και τη συμπλήρωση 4 μήνων του μωρού μας! Σε λίγο θα αρχίσει να βγάζει και δόντια, οπότε θα αρχίσει να δαγκώνει και περισσότερο!

Τη μουσική βραδιά επιμελήθηκαν κατά σειρά εμφανίσεως οι Θάνος με όπερα, ο Άγης με παραδοσιακά τραγούδια της λεβεντογέννας Μποτσουάνας, οι blow..εε συγνώμη, οι  Slowjobers με χορευτικούς ρυθμούς από το Ιράκ και τη Μπουρκίνα Φάσο, και τέλειωσαν τα 2 παλτά, με ποίηση του Νίκου Καρούζου σε απαγγελία Άννας Φόνσου! ‘Οπως καταλαβαίνεται το κέφι χτύπησε κόκκινο, και όλοι οι παρευρισκόμενοι τα έδωσαν όλα!! Πολλοί ακόμα παραγωγοί, έδωσαν το παρών, και ήθελαν να παίξουν την ίδια ευχάριστη μουσική όπως οι Νίκος-που τραγουδάει για να σμίξει το κόσμο- Φουρμούζης, Γιώργος- on the rocks, ο κύριος Χωρίς Playlist-Δημήτρης, ο Βαγγέλης-beer και η Στέλλα-μανία, και ο Γάτος μας, αλλά προτίμησαν να εκμεταλλευτούν την παρουσία μας στα decks, και να τσακίσουν τα αποθέματα μπύρας και ρακής..

Σοβαρά τώρα, ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ όλους εμάς, που μοχθούμε καθημερινά για να μεγαλώνουμε αυτό το μωρό, σε όλους εσάς που μας δείξατε την αγάπη σας έμπρακτα εκείνο το βράδυ..και ήσασταν πολλοί!! Να είστε σίγουροι πως θα συνεχίσουμε να κάνουμε τέτοιες μαζώξεις συχνά.. Μέχρι την επόμενη φορά, CHEERS!