Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα ντύσει με τη μουσική του την παράσταση «Ματωμένος Γάμος» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα σε μετάφραση και στίχους Νίκου Γκάτσου που θα «ταξιδέψει» σε όλη την Ελλάδα σε καλοκαιρινή περιοδεία. Συνεργασία – έκπληξη με τη
Μαρία Τζομπανάκη.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης «ντύνει» μουσικά το «Ματωμένο Γάμο» που θα σκηνοθετήσει ο Νικορέστης Χανιωτάκης, με πρωταγωνίστρια την Μαρία Τζομπανάκη! Η μουσική θα παίζεται ζωντανά από τους ηθοποιούς. Ένα έργο – πρόκληση με έναν θίασο που θα απαρτίζεται από υπέροχους ηθοποιούς-μουσικούς.

Ο Ματωμένος γάμος, η τραγωδία του μεγάλου Ισπανού ποιητή Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, αποτελεί ένα θεατρικό και λογοτεχνικό φαινόμενο. Σήμερα, περίπου έναν αιώνα μετά τη συγγραφή του, και παρά τη δυσκολία προσέγγισης της θεματολογίας του από τη σύγχρονη οπτική, ολοένα διευρύνεται πλανητικά η φήμη του με νέες παρουσιάσεις στο θέατρο σε πλήθος χώρες, με καινούργιες μελέτες γι’ αυτόν και σταθερό το ενδιαφέρον του θεατρικού κοινού. Έχει πάρει τη θέση του δίπλα στα κορυφαία αριστουργήματα του παγκόσμιου θεάτρου, όπως είναι οι αρχαίες ελληνικές τραγωδίες, τα έργα του Σέξπιρ, του Στρίντμπεργκ, του Τσέχωφ ή του Τένεσι Ουίλιαμς.

Διαβάστε ακόμα…

Μαζί στο φως» | Συναυλία στο απόλυτο σκοτάδι με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη | Νέες ημερομηνίες