Ο Απόστολος Ρίζος στο Σταυρό του Νότου Club
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Μετά από μια πλούσια περίοδο με εμφανίσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο, ο Απόστολος Ρίζος επιστρέφει στην Αθήνα, στο Σταυρό του Νότου Club, για μια μοναδική συναυλία, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020.
Πλαισιωμένος από τον Θοδωρή Κουέλη στο κοντραμπάσο & bass effects και τον Νίκο Κασσαβέτη στα τύμπανα, ο Απόστολος με τις κιθάρες και τις φυσαρμόνικές του, ερμηνεύει με τον χαρακτηριστικό του τρόπο αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας και τραγούδια σταθμούς από όλες τις χρονικές περιόδους του ελληνικού τραγουδιού. Με ρυθμό, συναίσθημα, θεατρικότητα και δεξιοτεχνία, ο Απόστολος Ρίζος και η “πολυμήχανη”μουσική παρέα του, εξαφανίζουν τα σύνορα μεταξύ των διαφορετικών μουσικών καταγωγών, περνώντας αδιόρατα από το ρεμπέτικο στην παράδοση και από το λαϊκό στη ροκ μπαλάντα.

Επιπλέον, αυτή τη φορά ο Απόστολος ‘κουβαλάει’ στις μουσικές αποσκευές του και θα μας παρουσιάσει ένα ακόμη τραγούδι από το νέο κύκλο τραγουδιών που ετοιμάζει, το οποίο τιτλοφορείται “Όλα, αλλιώς”. Τα νέα τραγούδια κυκλοφορούν σταδιακά και η αρχή έγινε το Μάιο του 2019, με το τραγούδι “Εγώ μαζί σου θέλω να’μαι”.

Η μουσική παράσταση, διανθίζεται με πρωτότυπες προβολές από τα αλληγορικά εικαστικά έργα και φωτομοντάζ του φημισμένου καλλιτέχνη και “πρεσβευτή” της θρυλικής καλλιτεχνικής κατάληψης, Kunsthaus Tacheles του Βερολίνου, Tim Roeloffs, με την άδεια και ευγενική παραχώρηση του καλλιτέχνη.

Παίζουν:
Θεόδωρος Κουέλης: κοντραμπάσο – bass effects
Νίκος Κασσαβέτης: τύμπανα
Απόστολος Ρίζος: κιθάρες / φυσαρμόνικα/loops
Φώτα Γιάννης Μπρατσης
Ήχος ο Σωτήρης Παπακος.
Προβολές – Concept: Τάμμυ Τσέκου
Οργάνωση παραγωγής: Άγγελος Γρίσπος – Artonica Productions


INFO:
Απόστολος Ρίζος ‘band trio’ – Δευτέρα 24.02.20
Σταυρός του Νότου Club –
Ώρα προσέλευσης: 21.00 – Ώρα έναρξης: 21.30 |
Είσοδος: 13 € με μπύρα ή κρασί
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975Διαβάστε ακόμα…

http://newsite.mousikesebeeries.gr/?p=46833