Είναι γνωστό πως ο Axl Rose έχει την κακή συνήθεια να ανεβαίνει στη σκηνή αργοπορημένος, μερικές φορές με καθυστέρηση μερικών ωρών.

Ο διάσημος τραγουδιστής απέδειξε πως δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου τα συνεχή αρνητικά σχόλια για τη συνήθεια αυτή και απάντησε μέσω της επίσημης σελίδας των Guns N’ Roses στο Facebook:

«Αν θέλετε αυτά που παρακολουθείτε να ξεκινούν στις 20:00 ακριβώς, πηγαίνετε να δείτε “Φιλαράκια” ή έστω καμιά ταινία. Ή αν θέλετε να ενημερωθείτε για τα νέα, να πάτε να δείτε τις ειδήσεις των 22:00. Αυτό εδώ είναι rock n’ roll! Ευχαριστηθείτε το show και μη σκέφτεστε αν πρέπει να πάτε στο σχολείο ή στη δουλειά ή σε οτιδήποτε κάνετε κανονικά την επόμενη μέρα».

«Και να θυμάστε -πριν απογειωθείτε και δε θέλετε να κατεβείτε ξανά- “you can have anything you want but you better not take it from me!”. Αυτοί είναι οι Guns N’ Roses και όταν έρθει η ώρα, η σκηνή θα πάρει φωτιά. Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτό το συναίσθημα με όλους τους rockers σύντομα!».

Καλά εσύ είσαι εντελώς στο κόσμο σου! Δεν έχεις καταλάβει ότι αυτοί που υποτιμάς με τη στάση σου, σ έκαναν αυτό που είσαι σήμερα!

 

1 ΣΧΟΛΙΟ