Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας σας είχαμε ενημερώσει πως το 2012 αναμένεται να είναι το έτος των Doors, με αφορμή την επανακυκλοφορία του “L.A Woman” και όχι μόνο. Επίσης σας είχαμε πει και για μια έκπληξη που ετοιμάζεται από το συγκρότημα και η οποία αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

Σήμερα, μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα πως η έκπληξη αυτή δεν είναι άλλη από την επανασύνδεση (αν μπορούμε να την πούμε έτσι) των The Doors!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αμερική τα τρία μέλη των The Doors που βρίσκονται στη ζωή, δηλαδή οι Ray Manzerek, Robbie Krieger και John Densmore βρέθηκαν ξανά μαζί και σε συνεργασία με τον παραγωγό Skrillex ηχογράφησαν ένα νέο κομμάτι!

Μάλιστα, ο Ray Manzerek (keyboards) μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone είπε πως το συγκεκριμένο τραγούδι είναι το πρώτο του συγκροτήματος για τον 21ο αιώνα και το πρώτο μετά το 1972 και το “Full Circle”.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστό ποιος θα είναι τραγουδιστής της μπάντας και πως το όλο εγχείρημα θα προχωρήσει.

Όπως και να έχει το 2012 αναμένεται ιδιαίτερα καυτό για τους φίλους του θρυλικού συγκροτήματος καθώς στις αρχές του θα έχουμε την πρεμιέρα της νέας ταινίας με θέμα το συγκρότημα ενώ εκτός από τις επανακυκλοφορίες των albums αναμένουμε και μια σειρά από εκδηλώσεις.