αφίσαΟ Γιώργος Δημητριάδης στο Ρυθμός Stage

Δευτέρα 2 και 9 Νοεμβρίου

Ο Γιώργος Δημητριάδης, με αφορμή την κυκλοφορία του cd με τα καλύτερα τραγούδια του από μία διαδρομή 20 χρόνων στη δισκογραφία, θα εμφανιστεί για δύο Δευτέρες, 2 και 9 Νοεμβρίου στο Ρυθμός Stage, με το συγκρότημά του “Οι μικροί ήρωες” καθώς και με εξαιρετικούς φίλους – συνεργάτες, διαφορετικούς σε κάθε παράσταση. Πιο αναλυτικά τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου παρέα με τον Γιώργο Δημητριάδη θα είναι οι (με αλφαβητική σειρά) Νίκος Ζιώγαλας, Μιχάλης Κεχαγιάς (Lexicon project), Δημήτρης Κοργιαλάς, Λεωνίδας Μαραντής, Θοδωρής Μαραντίνης (Ονιράμα), Φίλιππος Πλιάτσικας και Τζώρτζια (Μπλε) ενώ τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου θα είναι οι Δραμαμίνη, Κατερίνα Κυρμιζή, Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη και Nalyssa Green.

Παρακάτω ο Γιώργος Δημητριάδης μας δίνει σε στιγμές έμπνευσης περισσότερες λεπτομέρειες για τα 2 live του.

Συζήτηση Δελτίου Τύπου και Γιώργου Δημητριάδη:

Δ.Τ: Γιώργο πως σου ήρθε και διοργανώνεις αυτές τις δύο παραστάσεις εκεί στις αρχές Νοεμβρίου για δύο Δευτέρες 2 και 9 αντίστοιχα στη μουσική σκηνή ΡΥΘΜΟΣ;

Γ.Δ: Κι εγώ απορώ που σου ήρθε εσένα και με ρωτάς κάτι τέτοιο. Μα καλά, δε γνωρίζεις πως πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησα με την εταιρία μου EMI το BEST OF-ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ & ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ-20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ και με ένα νέο single μέσα το Κόκκινο Βαθύ αλλά ακόμα και με ένα bonus track τον Ήρωα Των Κόμιξ;

Ώρες-ώρες εσείς τα δελτία έρχεστε σινάμενα-κουνάμενα και κάνετε πια κι εσείς κάτι ερωτήσεις! Είναι δυνατόν να μην τις κάνω την στιγμή που έχω λόγο σπουδαίο και σοβαρό αλλά και καλό σκοπό; Να γιορτάσω αυτά τα 20 χρόνια παρέα με μία πλειάδα φίλων καλλιτεχνών που θα με τιμήσουν με την παρουσία τους ως guests σε αυτές τις δύο συναυλίες.

Δ.Τ: Καλά ντε! Με πήρες από τη μούρη!

Γ.Δ: Και καλά έκανα όταν έρχεσαι πρόχειρα προετοιμασμένο, ορίστε μας!

Έχεις άλλη ερώτηση;

Δ.Τ: Έχω, πώς δεν έχω, αλλά μη μου την πεις ξανά!

Γ.Δ: Δεν εγγυώμαι τίποτα..Έτσι είναι η ζωή, έχει ρίσκα!

Δ.Τ: Αυτές τις δύο Δευτέρες πώς το έχεις στο μυαλό σου, εννοώ το πρόγραμμα, τι θα παίξεις, τι θα ακούσουμε;

Γ.Δ: Επιτέλους! Λοιπόν άκου πώς έχει το σχέδιο. Μαζί με την μπάντα μου τους Μικρούς Ήρωες σε νέα έκδοση θα παρουσιάσουμε πολλά κομμάτια που έχω συμπεριλάβει στο BEST OF καθώς και μερικά άλλα που δεν μπήκαν αλλά τα αγαπώ πολύ και ο κόσμος βέβαια. Πού να χωρέσουν όλα αυτά σε ένα BEST OF.

Φέτος στο set list έχω περάσει και μουσικές – τραγούδια που έχουν επιδράσει μέσα μου από τότε που άρχισα να γράφω μουσική, κομμάτια από εκείνη τη βασική περίοδο που διαμορφωνόταν το μουσικό εσωτερικό μου blender. Ένα μεγάλο, γιορτινό πρόγραμμα σε μία φανταστική μουσική σκηνή όπως είναι ο Ρυθμός Stage. Η μπάντα αποτελείται από τους Αλέκο Αράπη στο μπάσο, Αλέξη Αποστολάκη στα τύμπανα και στα φωνητικά, Μιχάλη Κεχαγιά στα πλήκτρα και στα φωνητικά, Στέργιο Δήμπα στην κιθάρα και Angel Lo Verde στην κιθάρα, στα φωνητικά και στα κρουστά.

Εσένα βέβαια δεν σε προσκαλώ γιατί θα είσαι αναρτημένο και δεν θα μπορείς…

Δ.Τ: Ναι, αυτό το γνωρίζω καλά και σε παρακαλώ μη μου το χτυπάς συνέχεια αυτό γιατί είναι ιστορία που πονάει…Αχ! Πόσο θα ήθελα να είμαι κι εγώ εκεί ωστόσο ξέρω πως θα έρθει πολύς κόσμος αυτές τις δύο Δευτέρες και θα μείνει σαν μία αξέχαστη γιορτινή συναυλία και με όλους αυτούς τους guests!

Γ.Δ: Σ’ ευχαριστώ πολύ Δελτίο Τύπου και σε συγχωρώ για το αρχικό σου ατόπημα…

Θα σκίσουμε!

Ρυθμός Stage
Δευτέρα 2 και 9 Νοεμβρίου
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
www.rythmosstage.gr

Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)