Γιώργος Δημητριάδης

«Μου λείπεις τόσο»

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός επανέρχεται με νέο τραγούδι

Ο Γιώργος Δημητριάδης ανήκει σε μία σπάνια κατηγορία δημιουργών. Διαρκώς μας εκπλήσσει με την συνέπεια και τον πλουραλισμό της τέχνης του, που δεν ακολουθεί φθαρμένες συνταγές και δεν τοποθετείται κάτω από ταμπέλες.

Το νέο εξαιρετικό τραγούδι του «Μου λείπεις τόσο» υποδέχεται την αυγή ενός νέου καλοκαιριού, με την προσδοκία και την ελπίδα μιας καινούργια αρχής που όλοι τόσο έχουμε ανάγκη.

Ο Γιώργος Δημητριάδης για μία ακόμη φορά συλλέγει με επιμονή και τρυφερότητα τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας και με το δικό του μοναδικό τρόπο τα μετουσιώνει σε ένα ξεχωριστό τραγούδι που θα αποτελέσει το soundtrack των θερινών μας λυτρωτικών εξορμήσεων.

Χωρίς πολυπλοκότητες και καμία πρόθεση να αποτυπώσει «υψηλές» ιδέες, ο αγαπημένος τραγουδοποιός μιλά με έμπνευση και σαφήνεια για το μεγάλο δώρο της ζωής. Για την αξία όλων όσων θεωρούμε δεδομένα και την αντιλαμβανόμαστε συνήθως όταν ένα γεγονός, τα ανατρέπει και τα μετατρέπει σε ζητούμενα.

Το «Μου λείπεις τόσο» είναι ένα ακόμα σημαντικό τραγούδι του Γιώργου Δημητριάδη που ξεχωρίζει τόσο για την καλλιτεχνική αξία του, όσο και για την άψογη παραγωγή του.

Συνοδεύεται από ένα πρωτοποριακό music video που έχει σκηνοθετήσει ο Νίκος Γώγος της Ngvisuals.gr και έχει επενδυθεί με animated lyrics από τον Αντώνη Κατσικάρη του Stoodio.gr.

Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.