Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, θα βρίσκεται από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο στη σκηνή του ΚΥΚΛΟΥ Live Stage. Με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, ο Μπάμπης έχει έναν μοναδικό τρόπο να μας ταξιδεύει από το χθες έως το σήμερα και με την ικανότητα να κινείται δημιουργικά ανάμεσα σε ροκ τραγούδια, λαϊκά μονοπάτια αλλά και τις πιο τρυφερές μπαλάντες, που δεν μπορεί παρά, να μας συνεπάρει!

Στη σκηνή του κύκλου θα κάνει μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν: από τα κομμάτια των Πυξ Λαξ, που όλοι συνεχίζουμε να σιγοτραγουδάμε, σε μια επιλογή από λαϊκά τραγούδια που αγαπά, στα  τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής, για να μας οδηγήσει τελικά έως την πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, την «Αυλή των Τρελών» που μόλις κυκλοφόρησε, σε στίχους του Άλκη Αλκαίου.

Ένα πλούσιο και απρόσμενο ανθολόγιο αγαπημένων τραγουδιών, ερμηνευμένο πάντα με άξονα το προσωπικό του αίσθημα, που φέρνει τον ακροατή σε επαφή με μερικές από τις ωραιότερες στιγμές του νεότερου ελληνικού ρεπερτορίου.

Μαζί του στη σκηνή ανεβαίνει ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ο «άνθρωπος ορχήστρα», όπως τον έχουν χαρακτηρίσει (για τη μοναδική άνεση που έχει να παίζει πάρα πολλά μουσικά όργανα!). Ο Αλκιβιάδης, έχοντας αστείρευτη διάθεση, μπορεί από τη μια να μελοποιεί στίχους ποιημάτων και από την άλλη να αναφωνεί «Γαμώ την καταδίκη μου!», έχοντας κερδίσει την εκτίμηση κοινού και κριτικών.

Συνοδοιπόροι τους θα είναι ο Δημήτρης Καρράς και η Μαρία Λούκα. Ο Δημήτρης μετρά πολύχρονη διαδρομή στο ελληνικό ροκ τραγούδι και πολλές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι αδελφοί Κατσιμίχα, για άλλους όπως η Ηρώ, οι Ρόδες, η Αρετή Κετιμέ, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Φώτης Ανδρικόπουλος και πολλούς ακόμα. Η Μαρία Λούκα μας πρωτοσυστήθηκε τραγουδώντας στο πλάι του Σωκράτη Μάλαμα  και το 2012 μαζί με τον Δημήτρη Καρρά και τον Φώτη Ανδρικόπουλου τραγούδησαν το «’Έτσι οι μέρες περνούν».

Το σκοτάδι του ενός
δυο μαζί το κάνουν φως

…τραγουδά στον «Υπνόσακο» ο Μπάμπης Στόκας και μαζί με τους συνοδοιπόρους του στη σκηνή του ΚΥΚΛΟΥ θα μας ταξιδέψουν παντού! Από την Ανατολή μέχρι τη Δύση, από το ροκ μέχρι τα λαϊκά τραγούδια και τους παραδοσιακούς ήχους,  από το χθες μέχρι το σήμερα

Μαζί τους οι μουσικοί:
Στέφανος Λογοθέτης: τύμπανα, 
Χρήστος Βογιατζής: μπάσο, 
Γιώργος Παχής: μπουζούκι, 
Θοδωρής Κουρτζίδης: κιθάρα, 
Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος: πλήκτρα, 
Δημήτρης Καρασούλος: κιθάρα

Επιμέλεια ήχου: Σάκης Πυριόχος
Επιμέλεια φώτων: Νεκταρία Εμμανουηλίδου

ΚYKLOS Live Stage
Κασσάνδρας 23, Βοτανικός
Τηλ. Κρατήσεων:  210 3424 299

Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 12€ με ποτό