Έγινε γνωστό πριν απο λίγο καιρό και το περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία. 14 ανέκδοτα τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη έτοιμα για κυκλοφορία. Ο δίσκος “Τρίπλα” σε μουσική των Βάσω ΑλλαγιάννηΠέτρου ΒαγιόπουλουΧρήστου ΝικολόπουλουΟρφέα ΠερίδηLeon Y. Poliker αλλά και της ίδιας της Χαρούλας Αλεξίου παρουσιάστηκε την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και πλέον αναμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του την Δευτέρα 10/12.

 

 

 

Τριάντα χρόνια μετά τα ‘Τραγούδια της Χαρούλας” είμαστε εδώ και παρουσιάζουμε τη νέα δουλειά του Μανώλη Ρασούλη, όλοι μας συνεργάτες του και κάποιοι από εμάς και φίλοι του. Όλοι πρέπει να του πούμε ένα ευχαριστώ και πως καμαρώνουμε για ένα τέτοιο εξαιρετικό αποτέλεσμα” ήταν τα λόγια της Χαρούλας Αλεξίου ενώ η Ναταλία Ρασούλη χαρακτήρισε το άλμπουμ “ιστορική στιγμή”, αλλά και “μια μικρή πυρηνική έκρηξη πολιτισμού” προσθέτωντας “πρόκειται για ιστορική δουλειά που θα μείνει. Μέσα μας το νιώθουμε αυτό”.

Στο ίδιο ύφος και με μεγάλη συγκίνηση και οι δηλώσεις Leon Y. Poliker (συνθέτης στο κομμάτι “Στιγμές”) ο οποίος αναφέρθηκε  και στις στιγμές που βρέθηκε μαζί με τον Ρασούλη σε ένα καταφύγιο στο Ισραήλ, στη διάρκεια του πολέμου με τον Λίβανο. «Εκείνος έγραφε στίχους, εγώ έβαζα μουσική και γύρω μας έπεφταν βόμβες!».

Η  ΧΑΡΙΣ  ΑΛΕΞΙΟΥ  ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ  ΜΑΝΩΛΗ  ΡΑΣΟΥΛΗ

« Η ΤΡΙΠΛΑ»

14   ΑΝΕΚΔΟΤΑ   ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Μουσική έγραψαν οι:

ΒΑΣΩ  ΑΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΠΕΤΡΟΣ  ΒΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ

LEON YPOLIKER

και η ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ – Διασκευή σε μουσική του Μάνου Λοΐζου

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

«Τα λόγια σου, το μυαλό, η παρουσία σου, μας “τυραννά” και μας ξυπνά ακόμη τη συνείδηση. Μανώλη, σε ευχαριστώ για ό,τι ήσουν, για ό,τι είσαι, για ό,τι θα μείνει από σένα στο τραγούδι μας. “Θα ξανάρθω”, είπες. “Το 2012 νομίζω”, είπες. Το ‘πες και το ‘κανες!!!».