Μάργαρης_ΠαναγιώτηςROCK OF MY SOUL 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ

02 Φεβρουαρίου 2014 έως 03 Φεβρουαρίου 2014
21:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2)

Τιμές εισιτηρίων: 40€, 35€, 30€, 25€, 20€

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου προσωπικού του άλμπουμ με τίτλο Rock Of My Soul, o γνωστός δεξιοτέχνης της κιθάρας Παναγιώτης Μάργαρης, συναντιέται επί σκηνής με τους φίλους του και μας παρουσιάζει το Ροκ της ψυχής του… Ένα πρωτότυπο ρεσιτάλ για κιθάρα και φωνή, το οποίο πλημμυρίζει από τη μαγεία των κιθαριστικών ηχοχρωμάτων, των αισθήσεων και της γοητείας υπέροχων και διαχρονικών μελωδιών από όλο τον κόσμο.

Το Rock of my soul είναι μια δισκογραφική παραγωγή, η οποία ήταν εδώ και πολλά χρόνια στα σχέδια του Παναγιώτη και περιλαμβάνει διασκευές του πάνω σε κλασικά και αγαπημένα τραγούδια της ROCK μουσικής σκηνής, ερμηνευμένα από τον ίδιο στην κιθάρα.

Τραγουδούν τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Δήμητρα Παπίου, o Μίλτος Πασχαλίδης και η Ελένη Πέτα. Συμμετέχει η Μιρέλα Πάχου.

Κομμάτια των Rolling Stones, των Queen, των Metallica, των Beatles και άλλων ιστορικών συγκροτημάτων, ενώνονται με διαχρονικά τραγούδια που άφησαν εποχή από την προσωπική δισκογραφία των μεγάλων αυτών ερμηνευτών, υπό τη συνοδεία της κιθάρας του Παναγιώτη Μάργαρη.

Η παράσταση Rock of my soul θα «ταξιδέψει» κατά τη διάρκεια του 2014 σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παναγιώτης Μάργαρης Κιθάρα

Τραγουδούν οι:

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Δήμητρα Παπίου

Μίλτος Πασχαλίδης

Ελένη Πέτα

Συμμετέχει η Μιρέλα Πάχου

Guest: Θοδωρής Μαραντίνης των Onirama