Ο γνωστός Σκανδιναβός frontman των πάλαι ποτέ, Madrugada επιστρέφει στη χώρα μας για 5 ζωντανές εμφανίσεις. Δείτε που και πότε, στο δελτίο τύπου που ακολουθεί :
Sivert Ηøyem
Τετάρτη 30 Νοεμβρίου – Boxx Stage, Ιωάννινα
Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου – Ακτή Δυμαίων, Πάτρα
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου – Gagarin 205 Live Music Space, Αθήνα
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου – Principal Club Theatre, Θεσσαλονίκη
Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου – Cine Astoria, Ηράκλειο Κρήτης – ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

Μπορεί το ονομά του να είναι όσο Σκανδιναβικό γίνεται αλλά ο Sivert Ηøyem – ή πιο απλά Sivert για τους χιλιάδες έλληνες οπαδούς του – είναι πια ένας από εμάς.
Οι δουλειές με τους πολυαγαπημένους και αδικοχαμένους Madrugada ,αλλά και οι τέσσερεις solo δίσκοι του ξεχυλίζουν από τραγούδια τα οποία αγαπήθηκαν, τραγουδήθηκαν αλλά και μας συγκίνησαν όλους. Οι εμφανίσεις του τόσο ως μέλος/ηγέτης των Νορβηγών ενναλακτικών ροκερς όσο και ως ηγέτης του δικού του σχήματος είναι πάντα ξεχωριστές.
Και τώρα δίδεται η ευκαιρία σε όσους ερωτεύτηκαν, παθιάστηκαν, ενηλικιώθηκαν, κέρδισαν και μαγεύτηκαν υπό τους ήχους της μελωδικότατης και νοσταλγικής του φωνής να τον απολαύσουνε ξανά ή και για πρώτη φορά.
Διότι φέτος ο Sivert που τόσο μας πάθιασε θα δώσει όχι μία αλλά πέντε συναυλίες ανά την Ελλάδα, επισκεπτόμενος τις πόλεις που λάτρεψε και τον λάτρεψαν, την Κρήτη – που έχει να τον “φιλοξενήσει” από το 2008 με τους Madrugada – και τα Ιωάννινα που για πρώτη φορά θα βρεθούν υπο την επήρεια της μεθυστικής του παρουσίας.
Σημεία προπώλησης (Αθήνα): TicketHouse, Public (Συντάγματος) και on-line στο www.ticketpro.gr.
Τιμή εισιτηρίου (Aθήνα): 25€ προπώληση και 30€ ταμείο.
Ώρα έναρξης (Αθήνα): 21:00

Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια των υπολοίπων σταθμών της ελληνικής περιοδείας θα ανακοινωθούν σύντομα.