Όπου και αν πάει όσες συναυλίες και αν κάνει σε όποια μέρη τις Ελλάδας και αν τραγουδήσει , το ξέρει και το ξέρουμε πως η καλύτερη θα γίνεται στο Βύρωνα.

Εκεί ανάβουν τα περισσότερα καπνογόνα, εκεί ο κόσμος δεν σταματάει να χτυπιέται, να ταξιδεύει, να ονειρεύεται, να αντιστέκεται,να τραγουδάει τα τραγούδια του Βασίλη τόσο δυνατά που να τρομάζουν μέχρι και οι βράχοι….

Η στιγμή λοιπόν έφτασε.Ο Βασίλης ολοκληρώνει την φετεινή του περιοδία και τον συναντάμε την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου για μία μοναδική συναυλία έτσι όπως μόνο ο Βασίλης ξέρει να τις κάνει εδω και 35 χρόνια.

 

Πιο επίκαιρος από ποτέ, βρίσκει την αλήθεια μέσα στα τραγούδια, ντύνει με όμορφες μελωδίες τις σκέψεις μας, δίνει ρυθμό στις ανησυχίες και μας παρασύρει σε μουσικές διαδηλώσεις που κανείς δεν πρέπει να λείψει.

Μαζί του η δυναμική παρουσία της Τάνιας Κικίδη , που ενώνει «Δύση και Ανατολή» με την κρυστάλλινη φωνή της και φωνάζουν μαζί «Πόσο μου λείπεις…»

Όσο οι «σωτήρες» παίζουν το δικό τους παιχνίδι για τις δικές μας ζωές εμείς δηλώνουμε παρών… στέλνουμε τα δικά μας χαιρετίσματα… κρατάμε την ουσία… ονειρευόμαστε και δηλώνουμε με βεβαιότητα πως το Παιχνίδι Παίζεται Ακόμα!

 

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο  στο Βύρωνα.

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: Καταστήματα Public

 

ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ Σ ‘ΑΚΟΥΜΕ……