Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Gagarin 205 Live Music Space

LOCOMONDO

Open Act: Baildsa !

Προπώληση: 10 €/ Είσοδος: 12 €

 

Φέτος οι Locomondo εγκαταστάθηκαν για τα καλά στην φιλόξενη σκηνή του Gagarin205 Live Μusic Space και καθώς φαίνεται, αφού ξεχειμώνιασαν εκεί,  θα φέρουν και την άνοιξη, ως καταλληλότεροι όλων!

Στις 6 Απριλίου λοιπόν δίνουν την τελευταία συναυλία τους στο Gagarin 205 Live Music Space κλείνοντας πανηγυρικά την χειμερινή περίοδο στην Αθήνα και κηρύσσοντας την έναρξη των ετοιμασιών για το καλοκαιράκι, που τόσο έχει συνδυαστεί με το όνομά τους: και μόνο που ακούς Locomondo, νιώθεις ήλιο.

Η πρώτη εμφάνιση τους στο Gagarin 205 στις 14 Ιανουαρίου, ήταν ένα feelgood ποδαρικό στο 2012 και κάτι παραπάνω από ένα θερμό καλωσόρισμα από το κοινό, που, παρ’ όλο το κρύο και τη βροχή, ζεστάθηκε από την αγάπη του για τους Locomondo: για άλλη μια φορά το απέδειξε πως «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ» – και όχι μόνο όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες…

Το επόμενο ραντεβού στο Gagarin 205 ήταν στις 26 Φεβρουαρίου, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς

Οι Locomondo ήταν  οι οικοδεσπότες του μεγαλύτερου μασκέ πάρτυ της χρονιάς με όλα τα παρελκόμενα:  χαρτοπόλεμος, κονφετί και κυρίως ξεφάντωμα a la Locomondo – σε δύσκολους καιρούς,  το κοινό ξεφάντωσε μαζί τους  παίρνοντας μια ακόμα ανάσα για τη συνέχεια…

Οι εκπλήξεις επί σκηνής με τους Locomondo οικοδεσπότες, όχι απλώς δεν αποκλείονται αλλά είναι εγγυημένες!

Αυτή τη φορά μαζί με τους Locomondo εμφανίζονται οι Baildsa – που πάει να πει «Βαλκανικοί ήχοι, τσιγγάνικες μελωδίες, punk αέρας σε μουσικές που δύσκολα κρατάς τα πόδια σου στο χώμα…  μια πάντα μπαϊλντισμένων χωρικών και όχι αγανακτισμένων πολιτών.

Οι Baildsa αποτελούνται από μέλη γεννημένα, ο-μορφωμένα και σπουδ(αι)αγμένα στη νότια βαλκανική, πιο συγκεκριμένα την ευρύτερη περιοχή της Mακεδονίας, όπως και την προσαρτηθείσα στο ελληνικό κράτος το 1881, Θεσσαλία.

Ραντεβού, λοιπόν, στο Gagarin 205 live music space την Παρακευή 6 Απριλίου για την τελευταία συναυλία της χειμερινής περιόδου !

Και μην ξεχνάτε:

«Θέλω να ‘σαι εκεί, ό,τι κι αν συμβεί!»

(Μειωμένη τιμή εισιτηρίου προπώλησης και εισόδου γιατί τα ..ευρώ έγιναν «αφρό» …!)

Οι Locomondo είναι οι:

Μάρκος Κούμαρης – φωνή, κιθάρα, Γιάννης Βαρνάβας – φωνή, κιθάρα, Σταμάτης Γούλας – πλήκτρα, sampler, Σπύρος Μπεσδέκης- μπάσο, Σούντρης Στράτος-τύμπανα, Μιχάλης Μουρτζής – κρουστά, Γιώργος Φραγκέλης- υπεύθυνος ήχου.

Συμμετέχουν:
Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Νίκος Βλάχος, (τρομπέτα), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι).

Οι Baildsa είναι οι:

Γιάννης Βαμβακάς/ακορντεόν, Γιάννης Γκουντάνος/τύμπανα, Θάνος Γκουντάνος/κιθάρα, Πασχάλη Καρβουνάρης/τρομπέτα, Λουκάς Μεταξάς/μπάσο, Δημήτρης Χαυλίδης/τρομπέτα και Όθων Κόκκινος/ηχοληψία.

Πληροφορίες

Προπώληση: 10 €/ Είσοδος: 12 €

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Eισιτήρια προπωλούνται ηλεκτρονικά στα σημεία: 123merch.gr, ticketarena.gr, και στο Ticket House, Πανεπιστημίου 42

Πληροφορίες στους διαδικτυακούς τόπους:

www.locomondo.gr

https://www.facebook.com/Locomondo.official

www.baildsa.com