ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί φίλοι,
η διαδικτυακή μας συναυλία «Με δύο κιθάρες» που ήταν προγραμματισμένη για τις 7/02/2021, δεν θα πραγματοποιηθεί. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων έχει ήδη ξεκινήσει. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι εσείς, τα χρήματα θα επιστραφούν αυτόματα στο λογαριασμό σας.
Ευχόμαστε σύντομα να ανταμώσουμε από κοντά!
Ορφέας Περίδης – Μανόλης Ανδρουλιδάκης
“Με 2 κιθάρες”
07/02/2021
Η παράσταση «Με 2 κιθάρες» που είχε πολύ μεγάλη απήχηση από το κοινό στη σύντομη καλοκαιρινή περιοδεία λόγω πανδημίας, θα παρουσιαστεί σε ένα μοναδικό live streaming την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 21:00 μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα του estage.gr. Εκεί θεατές από όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μια συναυλία διαφορετική που θα τους βγάλει στην επιφάνεια όλα τους τα συναισθήματα.
Ο Ορφέας Περίδης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης ενώνουν το ταλέντο τους και την αγάπη τους για την κιθάρα παρουσιάζοντας μία μοναδική παράσταση που συνδυάζει μαεστρικά, τραγούδια που έχουν συνθέσει οι ίδιοι αλλά και αγαπημένα ακούσματα που έχουν καθορίσει την ελληνική μουσική σκηνή.
Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και εξαιρετικός μελωδός Ορφέας Περίδης και ο εντυπωσιακός κιθαρίστας, συνθέτης και ενορχηστρωτής Μανόλης Ανδρουλιδάκης συνθέτουν ένα αξιοζήλευτο ντουέτο και μεταφέρουν το κοινό, με όχημα το δημιουργικό τους χάρισμα αλλά και τη δεξιοτεχνία τους, στα πιο όμορφα τοπία των μουσικών τους κόσμων.
Σε μία σπάνια και μουσικά γόνιμη συνάντηση, οι δύο καλλιτέχνες δημιουργούν ένα πρόγραμμα που συνταιριάζει τη μελωδική μυσταγωγία και τον ρυθμό της λυτρωτικής ψυχαγωγίας επιβεβαιώνοντας τη ρήση: «Τίποτα καλύτερο από μία κιθάρα εκτός ίσως από δύο».
Η συναυλία θα μείνει διαθέσιμη για on demand θέαση μέχρι την Τρίτη 9/2 στις 23:59.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ