Παύλος Παυλίδης 
&
B-movies

Σταυρός του Νότου

Για δύο ακόμη Παρασκευές στο Σταυρό του Νότου
1 & 8 Δεκεμβρίου Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του Νοεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό για δύο ακόμη Παρασκευές, 1 και 8 Δεκεμβρίου.

Μέσα από ένα εκρηκτικό setlist, μας παρουσιάζουν ένα δυναμικό συναυλιακό πρόγραμμα με τραγούδια τόσο από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών, όσο και από τη μετέπειτα μουσική διαδρομή του Παύλου.
Οι B-movies πάντα μαζί του και ανανεωμένοι κατά το ήμισυ από τον περσινό χειμώνα δεν σταματούν να πειραματίζονται και να μας  δίνουν συνεχώς κάτι το διαφορετικό στη σκηνή, πράγμα που κάνει τις εμφανίσεις τους ξεχωριστές.
Σας περιμένουμε!

Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies έρχονται τον Νοέμβριο για μια σειρά εμφανίσεων στο Σταυρό του Νότου.
Θα μας παρουσιάσουν ένα δυναμικό συναυλιακό πρόγραμμα με τραγούδια τόσο από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών, όσο και από τη μετέπειτα μουσική διαδρομή του Παύλου.
Οι B-movies πάντα μαζί του και ανανεωμένοι κατά το ήμισυ από τον περσινό χειμώνα δεν σταματούν να πειραματίζονται και να μας  δίνουν συνεχώς κάτι το διαφορετικό στη σκηνή, πράγμα που κάνει τις εμφανίσεις τους ξεχωριστές.
Η Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου τις Παρασκευές του Νοέμβρη θα «γεμίσει» μελωδίες και στίχους σε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.
Σας περιμένουμε.

 

Οι B-movies είναι :
Τόλης Δεληγιάννης – μπάσο
Ορέστης Μπενέκας  –  πλήκτρα
Δημήτρης Οικονόμου – τύμπανα
Αλέκος Βουλγαράκης – ηλεκτρική κιθάρα

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & B-movies

Από Παρασκευή 3/11 μέχρι και 8/12
Ώρα έναρξης: 22.30

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή  |Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ