“Όλη η Αθήνα μια σκηνή” | Θέατρο Γκράβας

| Όλη η Αθήνα μία Σκηνή | 18 Ιουνίου – 31 Ιουλίου 2022 |

Το φετινό καλοκαίρι ο Δήμος Αθηναίων προσφέρει πολιτισμό σε όλες και όλους, σε κάθε γειτονιά!
43 μέρες, 70+ εκδηλώσεις, 17 γειτονιές σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, με ελεύθερη είσοδο.

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Φώτης Σιώτας
Στην καρδιά του συναυλιακού καλοκαιριού, ο Φώτης Σιώτας μας καλεί να μοιραστούμε μουσική και ιστορίες κάτω από τον ουρανό της Αθήνας. Με όχημα το νέο του δίσκο «Δύο Λάθη», ενορχηστρώνει με τη μπάντα του ένα διαφορετικό λαϊκό άκουσμα με αναφορές στην παγκόσμια folk τραγουδοποιΐα και διασκευές που έχουμε αγαπήσει.

Φώτης Σιώτας : “H μουσική είναι ένας κόσμος που αισθάνομαι οικεία και θέλω να εξερευνώ και να μαθαίνω”

 

Kadinelia
Από την παράδοση της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο, το world acoustic ντουέτο του Θανάση Ζήκα και της Εύης Σεϊτανίδου δίνει νέο χαρακτήρα στα διαχρονικά ακούσματα της χώρας μας μέσα από τις χαρισματικές κιθαριστικές μελωδίες και το αρμονικό τραγούδι των δύο μουσικών.

Πέτρος Μάλαμας
Ο Πέτρος Μάλαμας μαζί με τον Νίκο Παπαϊωάννου. Βιολονσέλλο, λόγια καθαρά και κιθάρα σε τραγούδια καναδέζικα και παγωμένα για ναυτιλλομένους και άλλους παράξενους.

Ολόκληρη η Αθήνα στο κέντρο και τις γειτονιές της, φέτος το καλοκαίρι, μετατρέπεται σε μια μεγάλη σκηνή τέχνης και πολιτισμού, με συναυλίες, αφιερώματα και παραστάσεις θεάτρου και μουσικής για μικρούς και μεγάλους, που θα φιλοξενηθούν σε πλατείες, ανοιχτούς χώρους, άλση και θέατρα της πόλης, με ελεύθερη είσοδο.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 21:00
www.cultureisathens.gr
www.opanda.gr